Υλικά
• 1/3 φλιτζανιού (80 ml) πλήρες γάλα καρύδας
• 3/4 φλιτζανιού (200 ml) νερό
• 1 κ.γλ. (4 γρ) βούτυρο ή λάδι καρύδας
• 1 κ.σ. ωμό ανεπεξέργαστο κακάο
• 8-16 σταγόνες υγρή στέβια
• κανέλα Κεϋλάνης (για πασπάλισμα πάνω από το ρόφημα)
Εκτέλεση
Ρίξτε όλα τα υλικά εκτός της κανέλας σε ένα μικρό κατσαρολάκι το και βράστε το σε χαμηλή θερμοκρασία.
Με ένα μπλέντερ χειρός μπορείτε αν θέλετε να το αναμίξετε μέχρι να κάνει αφρό.
Βάλτε το στην αγαπημένη σας κούπα πασπαλίστε με την κανέλα και απολαύστε το χωρίς ενοχές!