Υλικά
• 750 γρ στήθος γαλοπούλας
• 1 πακέτο μανιτάρια φρέσκα ή 2 βαζάκια του εμπορίου
• 1 πιπεριά κόκκινη, 1 κίτρινη, 1 πράσινη
• 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
• 2 κουταλιές ελαιόλαδο
• 3 μικρές ώριμες ντομάτες
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές ελαφρά σε ένα τηγάνι έως ότου μαραθούν και στη συνέχεια το στήθος αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε μικρούς κύβους. Ανακατεύουμε συνεχώς και στο τέλος προσθέτουμε τα μανιτάρια και τις ντομάτες. Αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει λίγη σαλτσούλα.