20.6 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
spot_img

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

-

Του Θοδωρή Λιαρούτσου*

Από τις 25 Ιουλίου και πέρα όλα τα Ζώδια θα βιώσουν σημαντικές ρομαντικές καλοκαιρινές στιγμές. Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ανάδρομη τροχιά θα ζορίσει στα αισθηματικά και στα οικονομικά τους Καρκίνους που γεννήθηκαν από τις 20 έως τις 22/7.
Κριός 21/3-19/4: Επιδιώξτε αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ήρθε ο καιρός για να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αλλά δεν θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας. Τίποτα νέο δεν θα φανεί στα αισθηματικά.
Ορυκτό: τριανταφυλλί θουλίτης
Ταύρος 20/4 – 20/5: Ψυχολογική κούραση και υποχρεώσεις θα σας κάνουν να θέλετε να πάτε διακοπές. Πρέπει επειγόντως να βάλετε την ζωή σας σε τάξη. Περιορίστε τα έξοδά σας πριν να είναι αργά. Αφήστε τα ερωτικά σας να πάρουν τον δρόμο τους χωρίς την κριτική σας και θα πάνε καλά.
Ορυκτό: σμαράγδι
Δίδυμοι 21/5 – 20/6: Χρειάζεστε περισσότερη διασκέδαση γιατί νοιώθετε πίεση από τα γεγονότα της καθημερινότητας. Η ανεμελιά θα φτιάξει την διάθεσή σας. Προσέξτε να μην μπείτε σε υπερβολικά έξοδα αυτή την εποχή. Αναπάντεχες επιτυχίες θα έχετε στα αισθηματικά σας.
Ορυκτό: ροζ οπάλιο
Καρκίνος 21/6/-22/7: Καλύτερα να αρνηθείτε τις εκπληκτικές κοσμικές εκδηλώσεις και την έντονη κοινωνική ζωή. Ξεκουραστείτε και φροντίστε πιο πολύ τον εαυτό σας. Σκεφτείτε καλά πριν να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση εξόδων στα οικονομικά σας. Τα αισθηματικά σας εκεί που βρίσκονται δεν σηκώνουν λάθη.
Ορυκτό: πράσινος βαρισίτης
Λέων 23/7 – 22/8: Προσέξτε την υγεία σας και κόψτε τις κακές διατροφικές συνήθειες. Οι φιλικές σας συναναστροφές θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Μικρή άνοδο θα έχουν τα οικονομικά σας. Στα ερωτικά σας μην ανοίγεστε πολύ γιατί μπορεί να έχτε δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ορυκτό: περίδοτο
Παρθένος 23/8 – 22/9: Απομακρυνθείτε από τους αρνητικούς ανθρώπους πριν να μπλέξετε σε λόγια και σε παρεξηγήσεις. Αναθεωρήστε τις απόψεις σας για κάποια άτομα που θεωρείτε φιλικά σας. Τα σκαμπανεβάσματα των οικονομικών σας θα σας αναστατώσουν. Δεν θα πάθετε ζημιές. Καμία εξέλιξη στα αισθηματικά σας.
Ορυκτό: γαγάτης
Ζυγός 23/9 – 22/10: Τελειώστε με όλες τις οικονομικές σας εκκρεμότητες γιατί επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Η επικοινωνία με τα κοντινά σας άτομα θα σας κάνει καλό. Χαμογελάστε και αφήστε την μοίρα να σας φέρει αισιόδοξα αποτελέσματα. Στα ερωτικά σας δείξτε εμπιστοσύνη στο αγαπημένο σας πρόσωπο.
Ορυκτό: πορφυρός σκαπόλιθος
Σκορπιός: 23/10 – 21/11: Δυστυχώς το άγχος θα σας πιέσει αφόρητα αυτή την περίοδο. Χαλαρώστε όσο μπορείτε και αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο σας στην ψυχαγωγία σας. Διατηρήστε πάση θυσία την ισορροπία εσόδων – εξόδων στα οικονομικά σας. Σταθερότητα θα βιώσετε στα αισθηματικά σας μόνον αν βρίσκεστε σε κάποιο γάμο.
Ορυκτό: πράσινη τουρμαλίνη
Τοξότης 22/11 – 21/12: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην υγεία σας. Μια κόπωση θα σας ζορίσει σε αυτή την φάση της ζωής σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας από κάθε τι κουραστικό. Τα οικονομικά σας θα πάνε αρκετά καλά. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στα ερωτικά σας.
Ορυκτό: πράσινος ατλαντασίτης
Αιγόκερως 22/12 – 19/1: Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία την κακοτυχία που θα έχετε μέσα σε αυτό το διάστημα. Η αναποδιά θα φύγει μαζί με τις ανήσυχες σκέψεις σας. Τα έσοδά σας θα βρεθούν σε ανοδική πορεία παρά τα εμπόδια που θα συναντήσετε. Εντάσεις θα ταρακουνήσουν τα αισθηματικά σας χωρίς να φταίτε.
Ορυκτό: μαύρος καλσίτης
Υδροχόος 20/1 – 18/2: Τονώστε την ψυχολογία σας με το ανεξάντλητο χιούμορ σας. Οι στεναχώριες που σας ενοχλούν θα περάσουν. Πεισμώστε. Η επιμονή σας θα σας βοηθήσει για να πετύχετε την άνοδο των οικονομικών σας. Αφήστε τον ρομαντισμό σας να γοητεύσει το άτομο που σας ενδιαφέρει στα αισθηματικά σας.
Ορυκτό: λάριμαρ
Ιχθύες 19/2 – 20/3: Περιορίστε την απαισιοδοξία σας και κάντε παρέα με αξιόλογα άτομα. Η μιζέρια δεν σας ταιριάζει. Ξεχάστε τα προβλήματά σας και απολαύστε την ξενοιασιά του καλοκαιριού. Μέτρια θα είναι τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας κάτι καλό θα φανεί.
Ορυκτό: πράσινος σελενίτης

Ο Θοδωρής Λιαρούτσος είναι Dr Φυσιογνωμικής-Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας-Grand Master Ψυχοθεραπείας-Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας-Αστρολογική Συμβουλευτική – τηλ: 6972 983887-Εισηγήσεις Ζωδιακών Ορυκτών – τηλ: 210-8957751

spot_img
spot_img
spot_img