32.1 C
Athens
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
spot_img

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

-

Από τις 11 Ιουλίου και μετά τα οικονομικά θα είναι καλύτερα για το ζώδιο του Καρκίνου αλλά και για τα περισσότερα ζώδια. Η ευεργετική επιρροή του Δία θα αρχίσει να φαίνεται μέσα στο φετινό καλοκαίρι και θα ικανοποιήσει όλους τους Καρκίνους.
Κριός 21/3-19/4: Αντιμετωπίστε δυναμικά τις δυσκολίες που θα έχετε. Να μην αφήσετε τις στενόχωρες σκέψεις σας να χαλάσουν την διάθεσή σας. Η άνοδος των οικονομικών σας θα γίνει από τις 12 Ιουλίου και πέρα. Να αποφύγετε οπωσδήποτε τις εντάσεις στα αισθηματικά σας.
ΟΡΥΚΤΟ: κόκκινη κορναλίνη
Ταύρος 20/4 – 20/5: Απομακρυνθείτε από τα αρνητικά άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Βελτίωση θα έχουν τα οικονομικά σας αν περιορίσετε τις εξόδους σας. Δεν θα δείτε αλλαγές στα ερωτικά σας όμως η καλή επικοινωνία με το αντίθετο φύλο θα σας στηρίξει ψυχολογικά.
ΟΡΥΚΤΟ: πράσινος σμισθονίτης
Δίδυμοι 21/5 – 20/6: Απορρίψτε τις προτάσεις για διασκεδάσεις που μπορούν να σας κουράσουν. Φροντίστε τον εαυτό σας για να έχει καλή υγεία. Κάντε αποταμίευση και όλα θα φτιάξουν στα οικονομικά σας. Προσέξτε στα αισθηματικά σας γιατί μπορεί να αναστατωθείτε χωρίς να φταίτε.
ΟΡΥΚΤΟ: πράσινος βαρισίτης
Καρκίνος 21/6/-22/7: Σταματήστε την απαισιοδοξία σας πριν να σας πάει σε ψυχολογικό αδιέξοδο. Οι συναναστροφές σας με χαρούμενους ανθρώπους θα σας ευχαριστήσουν. Στα οικονομικά σας τα νέα θα είναι καλά. Κάντε υπομονή στα αισθηματικά σας και το πρόσωπο που επιθυμείτε θα έρθει πιο κοντά σας.
ΟΡΥΚΤΟ: ροζ ροδοχρωσίτης
Λέων 23/7 – 22/8: Φερθείτε έξυπνα και συγκρατήστε τον παρορμητισμό σας στις συζητήσεις σας με φιλικά σας πρόσωπα. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε τροχιά ανόδου. Μια παρεξήγηση μπορεί να συμβεί στα αισθηματικά σας. Η ευγενική συμπεριφορά σας θα γοητεύσει το αγαπημένο σας πρόσωπο.
ΟΡΥΚΤΟ: κίτρινο τοπάζι
Παρθένος 23/8 – 22/9: Πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολικές σκέψεις γιατί θα σας αγχώσουν. Σε αυτό το διάστημα της ζωής σας έχετε ανάγκη τις συζητήσεις με ήρεμους ανθρώπους. Αρκετά καλά θα πάνε τα οικονομικά σας. Στα ερωτικά σας υπάρχουν κάποια εμπόδια που θα ξεπεραστούν σύντομα.
ΟΡΥΚΤΟ: μαύρο αστέρι.
Ζυγός 23/9 – 22/10: Τολμήστε να εκφραστείτε πιο αυθόρμητα τόσο στις φιλίες σας όσο και στα προσωπικά σας. Έτσι θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των κοντινών σας ανθρώπων. Στα οικονομικά σας δεν θα υπάρξουν κίνδυνοι. Βιώστε μαζί με το ταίρι σας την αισθησιακή ατμόσφαιρα του καλοκαιριού.
ΟΡΥΚΤΟ: πράσινο ιδιόκραστο
Σκορπιός: 23/10 – 21/11: Δώστε βάση στις σκέψεις σας και συζητήστε βαθυστόχαστα με τις παρέες σας. Η ανθρώπινη επικοινωνία θα δώσει λύσεις στα προβλήματά σας. Αυτή την περίοδο τα οικονομικά σας δεν θα έχουν σταθερότητα. Στα αισθηματικά σας όλα θα πάνε καλύτερα αν το θελήσετε. Από εσάς εξαρτάται.
ΟΡΥΚΤΟ: πρενίτης
Τοξότης 22/11 – 21/12: Προστατέψτε τον εαυτό σας από τις καταστροφικές διατροφικές συνήθειες. Θα αρρωστήστε σε περίπτωση που δεν προσέξετε. Η μετριότητα θα διατηρηθεί στα οικονομικά σας παρά τα μεγάλα σας έξοδα. Αυτό τον καιρό όλα στα ερωτικά σας θα παραμείνουν στάσιμα.
ΟΡΥΚΤΟ: αμαζονίτης
Αιγόκερως 22/12 – 19/1: Ξεπεράστε τις φοβίες σας για τα άτομα που δεν καταλαβαίνετε. Οι ανθρώπινοι χαρακτήρες φαίνονται σιγά – σιγά. Η κοινωνική σας ζωή χρειάζεται νέες φιλίες. Μικρή πρόοδος θα φανεί στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας αν είστε σε φάση ρουτίνας θα έχετε μια ευκαιρία για ανανέωση.
ΟΡΥΚΤΟ: πράσινος σερπεντίνης
Υδροχόος 20/1 – 18/2: Αδιαφορήστε για την γνώμη των κοντινών σας ατόμων και κάντε ό,τι νοιώθετε. Όταν καταπιέζεστε πέφτει η ψυχολογία σας. Πράξτε σύμφωνα με το έντικτό σας. Καμία αλλαγή δεν θα έχετε στα οικονομικά σας. Τα αισθηματικά σας θα πηγαίνουν καλά όσο το ταίρι σας διασκεδάζει με το χιούμορ σας.
ΟΡΥΚΤΟ: σατουκίτης
Ιχθύες 19/2 – 20/3: Συγκρατήστε τα νεύρα σας γιατί μπορεί να σας φέρουν προβλήματα. Χαλαρώστε και ενδιαφερθείτε για την καταπολέμηση του άγχους σας. Τα οικονομικά σας δεν θα έχουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Στα αισθηματικά σας θα φτάσετε εκεί που θέλετε αρκεί να επιμείνετε.
ΟΡΥΚΤΟ: μπλε αβεντουρίνη

Ο Θοδωρής Λιαρούτσος είναι Dr Φυσιογνωμικής-Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας-Grand Master Ψυχοθεραπείας-Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας-Αστρολογική Συμβουλευτική – τηλ: 6972 983887-Εισηγήσεις Ζωδιακών Ορυκτών – τηλ: 210-8957751

 

spot_img
spot_img
spot_img