21.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
spot_img

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

-

Του Θοδωρή Λιαρούτσου*

 

Ευνοϊκή για τα αισθηματικά των ζευγαριών που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση ή σε γάμο θα είναι η όψη Αφροδίτης-Ουρανού στο τέλος του Μάρτη. Η 1η Απριλίου θα αρχίσει με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι και τις 25 Απριλίου και θα φέρει πολλές καθυστερήσεις στα επαγγελματικά καθώς και αναποδιές στους ερωτικούς δεσμούς. Την 2η μέρα του μήνα η Σελήνη θα είναι στον Αιγόκερω και θα προκαλέσει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στην εργασία πολλών ανθρώπων. Ευτυχώς στις 3 Απριλίου η σύνοδος Αφροδίτη – Ποσειδώνα θα ευνοήσει τα ερωτικά έστω και λίγο. Στις 5 Απριλίου η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει έως και τις 28 του μήνα. Αυτό το αστρολογικό γεγονός προμηνύει έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και νέες γνωριμίες για τους άνδρες αλλά και για τις γυναίκες Κριούς, που ψάχνουν να βρουν κάτι καινούργιο στην προσωπική ζωή τους. Ευοίωνη όψη μεταξύ Αφροδίτης – Πλούτωνα θα συμβεί την 6η μέρα του δεύτερου ανοιξιάτικου μήνα. Τότε θα βιώσουν αισθησιακές ερωτικές στιγμές τα άτομα και των δύο φύλων που θα φλερτάρουν με ευγένεια μέσα στην ρομαντική ατμόσφαιρα της άνοιξης.

Κριός: Στην ψυχή σας υπάρχουν τα παράπονα σας από τι αποτυχημένες συναναστροφές σας με κάποιους ανθρώπους που σας αδίκησαν. Δεν θα σας κάνει καλό η ενασχόλησή σας με το παρελθόν. Έτσι  θα αποκτήσετε καταστροφική οργή. Ό,τι πάθατε έγινε από τις δικές σας λανθασμένες επιλογές. Πλησιάστε καλούς ανθρώπους για να τονωθεί η ψυχολογία σας. Προσέξτε γιατί μπορεί να ξεγελαστείτε από τα αξιόλογα έσοδά σας. Τα οικονομικά σας θα είναι προσωρινά καλά. Στα ερωτικά σας αφήστε το πάθος σας να παρασύρει το ταίρι σας. Ορυκτό: ουσσινγκίτης κόκκινος

Ταύρος: Πιέζεστε ψυχολογικά για να τα προλάβετε όλα. Βλέπετε ότι υπάρχουν πολλές δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας, αλλά εσείς ασχολείστε συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας χωρίς να σκέφτεστε ότι μπορεί να κουραστείτε. Στο τέλος της εβδομάδας θα επικρατήσει μέσα σας η ικανοποίηση για τα θετικά αποτελέσματα που θα έχουν οι προσπάθειές σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν μπροστά σας δίχως αναστολές. Η άνοδος των οικονομικών σας θα είναι μικρή αλλά θα έχει μεγάλη διάρκεια αφού θα κρατήσει ολόκληρη την  άνοιξη. Σταθερότητα θα υπάρξει στα αισθηματικά σας παρά τα προβλήματα που θα σας δημιουργήσει ο/η σύντροφός σας.

Ορυκτό: ζαφείρι πράσινο

Δίδυμοι: Αυτή την  εποχή ο σκοπός της ζωής σας θα είναι η ανθρώπινη επικοινωνία. Οι φιλίες όπως και οι δημόσιες σχέσεις θα αποτελέσουν πηγές έμπνευσης για τον νου σας. Χαλαρώστε μαζί με την παρέα σας και κανονίστε να πάτε σε τόπους έντονης διασκέδασης που  θα εκτονωθείτε. Οι εισπράξεις σας δεν μπορούν να αυξηθούν πολύ. Η ακρίβεια θα σας ζορίσει λίγο αλλά τα οικονομικά σας δεν θα σας απογοητεύσουν. Να μην πείτε όχι στο ταίρι σας αν σας προκαλέσει ερωτικά. Η διαχυτικότητά σας θα κάνει καλό στη σχέση σας ή στο γάμο σας.

Ορυκτό: σατουκίτης.

Καρκίνος: Στο πρόσφατο παρελθόν σας η ευαισθησία σας ήταν υπερβολική και σας πήγαινε συχνά σε στενάχωρες καταστάσεις. Έτσι απογοητευτήκατε από την ύπουλη συμπεριφορά των συνανθρώπων σας και γι’ αυτό σε αυτή τη φάση θα βγάλετε πολύ δυναμισμό στις συναναστροφές σας με όλα τα άτομα που είναι τριγύρω σας. Έχετε πολλά έξοδα αλλά θα τα καταφέρετε να τα πάτε καλά στα οικονομικά σας με την επιμονή σας. Δείξτε λίγη αδιαφορία στον/στην σύντροφό σας για να πάνε όπως θέλετε τα αισθηματικά σας.

Ορυκτό: βαναδινίτης κόκκινος.

Λέων: Θα επηρεαστείτε αρνητικά από το άγχος που θα έχετε σε όλες τις δραστηριότητές σας. Θα κουραστείτε ψυχολογικά και θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ανάπαυση. Σκεφτείτε με ηρεμία και θα βρείτε πολλούς τρόπους για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν στα θέματα που σας απασχολούν. Ευτυχώς θα γίνει μια αισιόδοξη αλλαγή στα οικονομικά σας. Θα φτάσετε στην ανάπτυξη των εσόδων σας μόνον αν κόψετε τις σπατάλες. Αγκαλιάστε το ταίρι σας σε ρομαντικές νύχτες πάθους και θα βελτιωθούν τα ερωτικά σας.

Ορυκτό: στιλβίτης κίτρινος.

Παρθένος: Μια δύσκολη και κοπιαστική περίοδο θα βιώσετε στο τέλος του Μάρτη. Ο εαυτός σας έχει απογοητευτεί κάπως από τις ανθρώπινες σχέσεις. Σας πρόδωσαν κάποια άτομα που τα είχατε εμπιστευτεί. Γνώριζαν μερικά μυστικά σας και έβαλαν λόγια πίσω από την πλάτη σας. Η προδοσία τους σας σκλήρυνε και σας έκανε ανθεκτικούς ανθρώπους. Μην ανησυχείτε, θα σας πλησιάσουν αξιόλογα πρόσωπα που θα σας στηρίξουν. Τα έξοδα θα σας αναστατώσουν λίγο. Όμως τα οικονομικά σας θα αντέξουν στην πίεση της ακρίβειας. Να αποφύγετε πάση θυσία τους καβγάδες στα αισθηματικά σας.

Ορυκτό: βαρισίτης πράσινος.

Ζυγός: Επικοινωνείτε άνετα με τους συνανθρώπους σας γιατί μιλάτε πολύ και λέτε ελεύθερα την γνώμη σας, για όλα. Σας αρέσει η κοινωνική ζωή σας να έχει χιουμοριστικό ενδιαφέρον όπως και βραδυές έντονης διασκέδασης. Αυτό το διάστημα θα νοιώσετε ό,τι έχετε ανάγκη να μείνετε λίγες ώρες στην μοναξιά σας. Έτσι θα σκεφτείτε τι στα αλήθεια ζητάτε από την ζωή σας. Ευοίωνη ανάπτυξη θα έχουν τα οικονομικά σας μέσα στην ακρίβεια της ανοιξιάτικης εποχής. Αυξήστε τον χρόνο των συναντήσεών σας με την/τον σύντροφο και θα φτιάξουν τα ερωτικά σας.

Ορυκτό: ροζ τοπάζι

Σκορπιός: Βιώνετε μια ψυχολογική διέγερση λόγω του άγχους που έχετε και ψάχνετε στον εσωτερικό σας κόσμο για να ανακαλύψετε τις πιο μυστικές πλευρές του εαυτού σας. Παρ’ όλα αυτά παίρνετε πολύ εύκολα από τους άλλους ανθρώπους την αρνητική ενέργειά που μεταδίδουν και μετάνοιώθετε αδιαθεσία. Καταπολεμήστε την αρνητικότητα με ασκήσεις χαλάρωσης και με υγιεινή διατροφή. Δεν θα έχουν αλλαγές τα οικονομικά σας. Θα κάνετε πολλά έξοδα λόγω της ακρίβειας αλλά δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου. Δημιουργήστερομαντικήατμόσφαιρα και κάντε κομπλιμέντα στο ταίρι σας ακόμα και αν βρίσκεστε σε γάμο.

Ορυκτό: τσαροΐτης

Τοξότης:Σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογικήσας διάθεση αυτόν τον καιρό. Πάνω που θα ασχολείστε με τα πνευματικάσας ενδιαφέροντα, θα αναστατώσουν τον νου σας οι ευδιάθετες σκέψεις σας για διασκέδαση. Το άγχος σας θα σας ενοχλήσει και θα σας εμποδίσει να χαρείτε όσο θα θέλατε. Ηρεμήστε με ασκήσεις γυμναστικής και με περιπάτους κοντά στην φύση. Μικρή κρίση θα περάσουν τα οικονομικά σας. Μη φοβάστε σε μια εβδομάδα όλα θα αλλάξουν. Επιδιώξτε την ερωτική ανανέωση της σχέσης σας ή του γάμου σας μαζί με τον/την σύντροφό σας και θα ευτυχήσετε στην προσωπική σας ζωή.

Ορυκτό:χιαστόλιθος ροζ

Αιγόκερως: Διώξτε μακρυά σας τον επιφυλακτικότητα που μεταδίδετε στις συναναστροφές σας με τους συνανθρώπους σας. Διασκεδάστε όσο περισσότερο μπορείτε και κάντεπερισσότερο χιούμορ. Στην ψυχοσύνθεσή σας υπάρχουν πολλές πνευματικές αναζητήσεις. Είστε ένα καλοσυνάτο άτομο που επιθυμεί να ανανεώσει τις γνωριμίες της κοινωνικής ζωής του. Αυτό θα συμβεί σιγά-σιγά μέχρι το τέλος της άνοιξης. Η ακρίβεια δεν θα σας εμποδίσει να τα πάτε καλά στα οικονομικά σας. Συζητείστε πιο πολύ με το ταίρι σας για τα προβλήματα του δεσμού σας ή του γάμου σας και θα προοδεύσουν τα αισθηματικά σας.

Ορυκτό: ρυόλιθοςπράσινος.

Υδροχόος: Στην περίπτωσή σας ισχύει ο σκληρός σύγχρονος κώδικας της ανθρώπινης συμπεριφοράς, που λέει ότι όσο αδιαφορείς για ένα άτομο τόσο εκείνο θέλει να είναικοντά σου. Εσείς δεν ασχολείστε με τα δικά σας πρόσωπα που σαν έχουν πειράξει. Κοιτάζετε την δικής σας ζωή αλλά ο κόσμος απορεί γιατί σας έχει μάθει αλλοιώς. Καλοτυχία θα έχτε στα οικονομικά σας. Θα μπείτε σε μια νέα πορεία ανόδου των εσόδων σας. Περιορίστε τον εγωισμό σας για να σταματήσουν οι συγκρούσεις που έχετε με το ταίρι σας. Μόνον έτσι θα πάνε καλά τα ερωτικά σας.

Ορυκτό: μοσχοβίτης βιολετί.

Ιχθύες: Η ηθική σας δεν αποτελεί προσόν απέναντι στα σοβαροφανή πρόσωπα που σας πλησιάζουν με δόλο. Σας περιτριγυρίζουν άτομα αρνητικά με κακές διαθέσεις γιατί επιδιώκετε νέες συναναστροφές χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Απομακρυνθείτε από την αρνητική ενέργεια των κακοπροαίρετων ανθρώπων και θα τα πάτε θαυμάσια σε όλες τις ασχολίες σας. Αστάθεια θα έχουν τα οικονομικά σας αλλά δεν θα πάθετε καμμία ζημιά. Συγκρατείστε την ζήλια σας διότι μπορεί να σας πάει σε μεγάλη κόντρα με τον/την σύντροφό σας. Τα ερωτικά σας θα πάνε καλύτερα αν αποφύγετε τους τσακωμούς με το ταίρι σας.

Ορυκτό: λίθος εϊλάτ μπλε.

 

  • Ο Θοδωρής Λιαρούτσος είναι Dr Φυσιογνωμικής-Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας-Grand Master Ψυχοθεραπείας-Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας- Αστρολογική Συμβουλευτική – τηλ: 6972 983887- Εισηγήσεις Ζωδιακών Ορυκτών – τηλ: 210-8957751
spot_img
spot_img
spot_img