Υλικά
• 1 φύλλο σφολιάτας
• 1 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα
• 2 μεγάλες ντομάτες σε φέτες
• αλάτι, πιπέρι
• σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και τοποθέτησε τη σφολιάτα (σε θερμοκρασία δωματίου) σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Με ένα πιρούνι τρύπησε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας, αφήνοντας μόνο το περίγραμμα. Ψήσε τη σφολιάτα στου φούρνο για οκτώ λεπτά, αφαίρεσέ την από το φούρνο και άφησέ την να κρυώσει. Κόψε κάθε φέτα ντομάτας στα δύο και ταμπονάρισέ τες με απορροφητικό χαρτί.
Πασπάλισε 3/4 φλιτζανιού μοτσαρέλα στη σφολιάτα και έπειτα τοποθέτησε τις ντομάτες από πάνω. Πασπάλισε και το υπόλοιπο τυρί πάνω από τις ντομάτες και ψήσε για περίπου 20 λεπτά. Αφαίρεσε από το φούρνο, αλατοπιπέρωσε τις ντομάτες και άφησε να κρυώσει για πέντε λεπτά. Γάρνιρε την τάρτα με το σχοινόπρασο και σέρβιρε.