Υλικά
1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ. σ. μείγμα μπαχαρικών (πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, σκόνη σκόρδου, σκόνη κρεμμυδιού, πιπέρι καγιέν, αποξηραμένη ρίγανη, αποξηραμένο θυμάρι)
1 1/2 φλ. τσαγιού πάνκο
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
2 κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
2 μεγάλα αυγά, χτυπημένα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψί ή τοποθετούμε μία λαδόκολλα.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι και το μείγμα μπαχαρικών και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα άλλο μπολ, συνδυάζουμε το πάνκο και την παρμεζάνα και το αφήνουμε και αυτό στην άκρη.
Πασπαλίζουμε τα δαχτυλίδια κρεμμυδιού στο μείγμα αλευριού, εν συνεχεία τα βουτάμε στα αυγά και μετά τα πασπαλίζουμε στο μείγμα πάνκο, πιέζοντας για να καλυφθούν καλά.
Απλώνουμε τα δαχτυλίδια κρεμμυδιού σε ομοιόμορφη στρώση στο προετοιμασμένο ταψί αφού πρώτα το έχουμε αλείψει με ελάχιστο λάδι. Τοποθετούμε τα κρεμμύδια στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά, περίπου 20-25 λεπτά.