Υλικά
• Γάλα φρέσκο 2 λίτρα
• αυγά 2
• στέβια 200 γρ (1:2)
• βανίλια 2
• κρέμα γάλακτος 200 ml
• νισεστέ 100 γρ
• κακάο 80 γρ
• σοκολάτα 200 γρ με στέβια
• μπισκότα 400 γρ χωρίς ζάχαρη
Εκτέλεση
Ενσωματώνουμε αρχικά το νισεστέ στο μισό κρύο γάλα. Βάζουμε επίσης τα αυγά και το κακάο. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα μαζί με την στέβια σε μία κατσαρόλα. Σουρώνουμε το μείγμα με το κακάο στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
Όταν η κρέμα είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την σοκολάτα και τις βανίλιες. Σε ένα ή και σε πολλά μπολ κάνουμε μία στρώση από την χλιαρή κρέμα και από πάνω απλώνουμε τα σπασμένα μπισκότα χωρίς ζάχαρη.
Τέλος καλύπτουμε με κρέμα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και διακοσμούμε το προφιτερόλ μας.