Υλικά
• 5 – 6 αυγά χτυπημένα
• 5 – 6 κομμάτια φέτα βαρελίσια ή δοχείου
• 2 κουτ. σούπας γάλα φρέσκο
• 2 κουτ. σούπας βούτυρο ή φυτίνη για το τηγάνι
• αλάτι – πιπέρι
• αλεύρι για το πανάρισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε το βούτυρο ή τη φυτίνη στο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, να ζεσταθεί. Αλευρώνουμε τη φέτα και απ᾿ τις δυο πλευρές και την τινάζουμε ελαφρά να φύγει η περίσσια του αλευριού. Τη ρίχνουμε στο τηγάνι και την αφήνουμε να ροδίσει.. Ώσπου να ροδίσει η φέτα, χτυπάμε σ’ ένα μπολ τ’ αυγά, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το γάλα. Έπειτα γυρνάμε τη φέτα και την περιχύνουμε με τα χτυπημένα αυγά. Όταν η ομελέτα ψηθεί απ’ τη μία πλευρά, τη γυρίζουμε από την άλλη.