Υλικά
• 1 φλ. γεμάτο ψιλοαλεσμένη αμυγδαλόψιχα
• 1/2 φλ. ινδική καρύδα
• 1/4 φλ. γάλα καρύδας
• 2 κ.σ. κακάο ή χαρουπάλευρο
• 2 κ.σ. βούτυρο καρύδας λιωμένο
• 10 χουρμάδες πολτοποιημένους
• Λίγες σταγόνες υγρή στέβια
• Λίγη καρύδα για την επικάλυψη
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζεις όλα τα υλικά και τα ανακατεύεις μέχρι να ενωθούν καλά. Αν το μείγμα είναι αραιό τότε προσθέτεις λίγο τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδα. Πλάσε τα σοκολατάκια σε μέγεθος μπουκιάς. Κύλησε τα στην τριμμένη καρύδα. Διατήρησε τα στο ψυγείο.
Αν θέλεις το μίγμα πιο γλυκό, πρόσθεσε λίγη στέβια ή άλλο γλυκαντικό της αρεσκείας σας. Το τελικό μείγμα πρέπει να είναι μαλακό και να μπορεί να πλάθεται εύκολα.