Υλικά
3 κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες
1 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση
1/3 φλ. τσαγιού σάλτσα μαρινάρα
1/2 φλ. τσαγιού ψιλοτριμμένη μοτσαρέλα
1/4 φλ. τσαγιού μίνι πεπερόνι
1 κ. σ. ιταλικό καρύκευμα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στο γκριλ. Ταυτόχρονα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια σε δόσεις και τα ψήνουμε, γυρίζοντας μια φορά, μέχρι να πάρουν χρώμα, περίπου 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά. Τοποθετούμε τα κολοκυθάκια σε ένα μεγάλο ταψί. Σε κάθε κολοκυθάκι βάζουμε μαρινάρα, μοτσαρέλα και μίνι πεπερόνι. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί, περίπου 1-2 λεπτά.