Υλικά
• Μοσχάρι 1 κιλό
• Κρεμμυδι 1 κιλό μικρά για στιφάδο
• σάλτσα ντομάτας
• πελτές ντομάτας
• πιπέρι λίγο κόκκινο
• μπαχάρι 4 κόκκους
• δάφνη 2 φύλλα
• ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζω το κρέας μετά προσθέτω τη σάλτσα και το πιπέρι και βράζω καλά. Σε ένα άλλο σκεύος τσιγαρίζω ελαφρώς με λίγο λάδι τα μικρά κρεμμυδάκια για στιφάδο, ρίχνω τα φύλλα δάφνης και τους κόκκους μπαχάρι. Όταν το κρέας είναι σχεδον έτοιμο ρίχνω τα κρεμμυδάκια μέσα στην σάλτσα με το κρέας προσθέτω το αλάτι και σιγοβράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα του και είναι έτοιμο.