Υλικά
• 450 gr σπαγγέτι
• 500 gr μανιτάρια σε φέτες
• 2 κολοκυθάκια σε φέτες
• 2/3 φλ. Αρακάς
• 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
• 2 κλωνάρια θυμάρι
• αλάτι, πιπέρι
• 1/3 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
• 1/4 φλ. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά βάλε τα σπαγγέτι με τα μανιτάρια, τα κολοκυθάκια, τον αρακά, το σκόρδο και το θυμάρι.
Πρόσθεσε τεσσεράμισι κούπες νερό και αλατοπίπερο και άφησε να πάρουν βράση. Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε τα υλικά να σιγοβράσουν ξεσκέπαστα για περίπου 10 λεπτά. Μόλις απορροφηθεί το νερό, αφαίρεσε το θυμάρι και πρόσθεσε την παρμεζάνα και την κρέμα γάλακτος και ανακάτεψε καλά.