Υλικά
• Μισό κιλό μοσχάρι
• 2 καρότα
• 3 πατάτες
• 1 κρεμμύδι
• 1 κλωνάρι σέλερι
• Ένα ματσάκι μαϊντανό
• μισό φλ. ελαιόλαδο
• αλάτι/πιπέρι/ρίγανη/θυμάρι/δάφνη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε κομμένο το κρέας μας και γεμίζουμε με νερό μέχρι να «σκεπάσουμε» το κρέας. Το αφήνουμε να βράσει για περίπου 1μισή ώρα, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Κατά τη διάρκεια του βρασμού ξαφρίζουμε προσεκτικά. Αφού περάσουν περίπου 40 με 45 λεπτά, ρίχνουμε τα λαχανικά μας, αφού τα έχουμε κόψει σε μεγάλα κομμάτια, προσθέτουμε το λάδι, τα μπαχαρικά και βράζουμε μέχρι και τα λαχανικά να είναι μαλακά. Το τελευταίο 5λεπτο ψιλοκόβουμε το ματσάκι μαϊντανού και το προσθέτουμε.
Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή, με λίγο στημένο φρέσκο λεμόνι και αν θέλουμε προσθέτουμε κρουτόν και λίγη ψιλοκομμένη φέτα.
