Υλικά
• 100 γρ. Ελαιόλαδο
• 30 γρ. Στέβια
• 200 γρ. Βούτυρο
• 100 γρ. (καβουρδισμένα) Αμύγδαλα
• 1 πρέζα Αλάτι
• 250 γρ. (φαρίνα) Αλεύρι ολικής άλεσης
• 100 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 1 κουτ. γλυκού Κανέλα Κεϋλάνης
Για πασπάλισμα
• Ανθόνερο
• Στέβια άχνη
Εκτέλεση
Ψήνουμε τα αμύγδαλα και τα χοντρό κόβουμε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το λάδι, το λιωμένο βούτυρο, την στέβια και χτυπάμε πολύ καλά. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά με τελευταία τη φαρίνα και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα. Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια σφιχτή ζύμη.
Πλάθουμε σε μικρές μπουκίτσες τα κουραμπιεδάκια και ψήνουμε στους 170 για 20 λεπτά. Όταν βγουν τους αφήνουμε να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με ανθόνερο και άχνη στεβια