Κουνουπίδι πανέ στη φριτέζα αέρος
Υλικά
- 500 γρ. μπουκετάκια από κουνουπίδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κ.σ. κάρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 40 γρ. φρυγανιά τριμμένη
Για το σερβίρισμα
sweet chili sauce
Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε ένα μπολ το κουνουπίδι, το αλάτι, το πιπέρι, το κάρι, το ελαιόλαδο και τη φρυγανιά, και ανακατεύουμε καλά για να καλυφθεί όλη η επιφάνεια από το κουνουπίδι. Μεταφέρουμε στον κάδο 5 λίτρων της φριτέζας, και ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά. Σερβίρουμε με sweet chili sauce.