Υλικά
• 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό ελαφρύ
• 100 γρ. στέβια σε ίση αναλογία με τη ζάχαρη
• Ξύσμα από ένα λεμόνι
• 250 ML γάλα
• 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου με γεύση λεμόνι
Προαιρετικά
• Τριμμένο ξηρό καρπό
• Τριμμένο μπισκότο
• Σιρόπι ή μαρμελάδα
Εκτέλεση
Βάζουμε το γιαούρτι με το ξύσμα, τη στέβια, το γάλα και το άνθος αραβοσίτου να ζεσταθούν σιγά-σιγά και ανακατεύουμε καλά σε χαμηλή φωτιά να πήξει!
Μόλις πήξει η κρέμα μας είναι έτοιμη! Σερβίρουμε σε μπολάκια, διακοσμούμε με ό,τι μας αρέσει!