25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΣΥΝΤΑΓΕΣΓλυκό γιαουρτιού με ροδάκινα
spot_img

Γλυκό γιαουρτιού με ροδάκινα

-

Υλικά
• Γιαούρτι στραγγισμένο 800 γρ
• Κομπόστα ροδάκινο1 κουτί
• Ζελέ, 2 φακελάκια
• 2 ποτήρια του νερού
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε το στραγγισμένο γιαούρτι. Ψιλοκόβουμε τα φρούτα από την κομπόστα και κρατάμε το ζουμί.
Διαλύουμε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μόνο που βάζουμε 2 ποτήρια νερό συν 1 ποτήρι με το ζουμί της κομπόστας.
Το προσθέτουμε στο γιαούρτι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί, φρούτα, γιαούρτι και ζελέ κι αδειάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα, πυρέξ ή σε μπολ.
Το τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και να πήξει. Έτοιμο να το σερβίρουμε μετά από το γεύμα μας, να μας δροσίσει.
Εκτός από ροδάκινο, μπορούμε να το κάνουμε με ανανά, βερίκοκο κι άλλα φρούτα της αρεσκείας μας.

spot_img
spot_img