Υλικά
- 700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 1 αυγό
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 φλ. τσαγιού γάλα
- 1 φλ. τσαγιού αποξηραμένη ψίχα ψωμιού
- Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
- 2 κ. σ. καστανή ζάχαρη
- 2 κ. σ. μουστάρδα
- 1/2 φλ. τσαγιού κέτσαπ
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τον κιμά με το αυγό, το κρεμμύδι, το γάλα και τα ψίχουλα ψωμιού ή τριμμένη φρυγανιά. Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε την καστανή ζάχαρη, τη μουστάρδα και την κέτσαπ και περιχύνουμε το ρολό. Ψήνουμε για μία ώρα σε προθερμασμένο.