Υλικά
• 1,5 λίτρο γάλα
• 5 κουτάλες κοφτές της σούπας καλαμποκάλευρο
• 5 κουτάλες κοφτές της σούπας σιμιγδάλι ψιλό
• Αλάτι
• 2 κουταλιές της σούπας Φυτίνη
• 1 νεροπότηρο λάδι
• 5 αυγά
• 200 γρ. φέτα τριμμένη
Εκτέλεση
Τοποθετούμε μια κατσαρόλα στο μάτι σε μέτρια θερμοκρασία. Ρίχνουμε γάλα, το καλαμποκάλευρο και το σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε με αυγοδάρτη συνεχώς μέχρι να πήξει και να βγάλει φουσκάλες. Όπως κάνουμε και με την μπεσαμέλ. Αλατίζουμε. Όπως είναι ζεστό το μείγμα μας ρίχνουμε την Φυτίνη και το λάδι Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Μόλις έχει κρυώσει αρκετά ρίχνουμε τα αυγά και την φέτα. Ανακατεύουμε καλά.Το γρασίδι στο χωράφι συμβολίζει την επιμονή της ζωής.
Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί 35 ή 40 εκατοστά. Ρίχνουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για περίπου μία ώρα. Κόβουμε σε κομμάτια μόλις έχει κρυώσει εντελώς.