Υλικά
• Κρέμα γάλακτος 500 γρ κρύα με 35% λιπαρά
• Πραλίνα 380 γρ με στέβια
Εκτέλεση
Σε ένα γυάλινο μπολ χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος μέχρι να διογκωθεί σε μέγεθος. Προσθέτουμε την πραλίνα με στέβια και χτυπάμε για λίγο ακόμη μέχρι να γίνει μια αφράτη κρέμα. Ανακατεύουμε με μια μαρίζ από κάτω προς τα πάνω με απαλές κινήσεις μέχρι να ενσωματωθεί καλά.
Βάζουμε το μείγμα μέσα σε ένα γυάλινο μπολ και το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη.(να εφάπτεται πάνω στο μείγμα). Το βάζουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.
Αν θέλουμε το διακοσμούμε με ξηρούς καρπούς.