Υλικά
• 300 γρ. φράουλες
• 300 γρ. τυρί κρέμα χωρίς γλουτένη
• 150 γρ. ρόφημα αμυγδάλου με πρωτεΐνη χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη
• 3 κ.σ. σιρόπι αγαύης χωρίς γλουτένη
Εκτέλεση
Επιλέγουμε φράουλες εποχής ώριμες και όσο γίνεται πιο γλυκές. Τις πλένουμε και τις καθαρίζουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη από το προηγούμενο βράδυ. Η διαδικασία αυτή βοηθάει στην υφή του παγωτού. Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τις φράουλες, το τυρί κρέμα, το ρόφημα αμυγδάλου, το σιρόπι αγαύης και τα πολτοποιούμε όλα μαζί.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ κατάλληλο για κατάψυξη και αφήνουμε το παγωτό στην κατάψυξη για όλο το βράδυ. Σερβίρουμε σε μπολάκια και απολαμβάνουμε!