Υλικά
• 2 φλ τσ. καρύδα (ινδοκάρυδο)
• 1/2 φλ τσ. λιωμένο λάδι καρύδας
• 1/2 φλ τσ. και ίσως λίγο παραπάνω νερό βρύσης
• 2 κ. σ κακάο
• 35 σταγόνες υγρή στέβια
• μια τσιμπια αλάτι
• 1 βανίλια
Εκτέλεση
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί σε μπολ και αφήνουμε το μείγμα για μισή ώρα στο ψυγείο.
Μετά πλάθουμε μπαστουνάκια ή μπαλάκια και τα ρολάρουμε σε καρύδα. Αφήνουμε και διατηρούμε στο ψυγείο.
