Υλικά
• 150 γρ. Κουβερτούρα Υγείας
• 200 γρ. γιαούρτι 2% ή 0%
• 80 ml γάλα 1,5% ή 0%
• Προαιρετικά, ξύσμα πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Κόβουμε τη σοκολάτα σε πολύ μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Ζεσταίνουμε το γάλα και μόλις πάρει βράση, το ρίχνουμε μέσα στη σοκολάτα. Αφήνουμε τουλάχιστον μισό λεπτό και αμέσως μετά με τη βοήθεια μιας μαρίζ ανακατεύουμε έως ότου γίνει μια γυαλιστερή γκανάζ.
Ρίχνουμε μέσα στη γκανάζ μας το γιαούρτι και το ξύσμα και με ένα σύρμα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ομοιογενής μους. Αδειάζουμε σε μπολ και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.