23.2 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕντυπωσιακή συγκέντρωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου στο Περιστέρι για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ
spot_img

Εντυπωσιακή συγκέντρωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου στο Περιστέρι για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

-

Τα γενέθλια των 50 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ εορτάστηκαν με λαμπρότητα την Τρίτη στο Ζάππειο και πλέον η ώρα της αλήθειας έφτασε για τους υποψήφιους, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα πρέπει να παρουσιάσουν στην ΕΔΕΚΑΠ τις 5.000 μοναδικές υπογραφές προκειμένου να εγκριθεί η υποψηφιότητα τους.
Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι κ.κ. Ανδρουλάκης, Δούκας, Διαμαντοπούλου, Γερουλάνος Κατρίνης και Γιαννακοπούλου θα συνεχίσουν στην κούρσα, ενώ ο 7ος υποψήφιος, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης δήλωσε ότι έχει συγκεντρώσει τις 5.000 μοναδικές υπογραφές μελών του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν θα τις καταθέσει για να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα όσων υπέγραψαν και λογικά η ΕΔΕΚΑΠ θα απορρίψει την υποψηφιότητα του.
Σε ό,τι αφορά τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ πέραν της κεντρικής εκδήλωσης του κόμματος στο Ζάππειο στις 3 Σεπτεμρβίου την προηγούμενη οι περισσότεροι υποψήφιοι διοργάνωσαν δίκες του εκδηλώσεις. Αναμφίβολα την πιο εντυπωσιακή από πλευράς προσέλευσης κόσμου, αλλά και παλμού διοργανώθηκε από την Νάντια Γιαννακοπούλου στο Περιστέρι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Στην ομιλία της η βουλευτής Δυτικού Τομέα και υποψήφια πρόεδρος μεταξύ άλλων τόνισε: «Τώρα είναι η πιο μεγάλη ώρα, η πιο μεγάλη ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει ως η δύναμη του πατριωτισμού, της σοσιαλδημοκρατίας και της μεταρρύθμισης, της κεντροαριστεράς όπως πάντα ήταν, να αποτελέσει την δύναμη της ελπίδας και της νίκης στις επόμενες βουλευτικές εκλογές». Η κ. Γιαννακοπούλου χαρακτήρισε κρίσιμες τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι «το πρόσωπο που θα εκλεγεί θα κρίνει αν το ΠΑΣΟΚ θα μπει σε φάση ανόδου, μετατροπής του στο κόμμα της Σοσιαλδημοκρατίας και της Κεντροαριστεράς, των μεγάλων μεταρρυθμίσεων και της ελπίδας ή θα παραμείνει κόμμα θολών θέσεων, ετεροπροσδιορισμών, ασαφούς προσανατολισμού και φυσιογνωμίας».
Στην κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, τόσο ο Κώστας Σημίτης, όσο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος χτύπησαν καμπανάκια προς τους υποψηφίους. Έτσι ο πρώην πρωθυπουργός στον χαιρετισμό του τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ οφείλει να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις αυτές προσφέροντας το όνειρο και το σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας προ μια προοδευτική κατεύθυνση. Είναι μια ευκαιρία. Οι ευκαιρίες δεν είναι άπειρες». Από την πλευρά του ο κ. Βενιζέλος τόνισε την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να εμφανιστεί ξανά προτείνοντας ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο. «Προτείνοντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη χώρα. Πείθοντας ότι μπορεί να το συλλάβει προγραμματικά και να το εφαρμόσει κυβερνητικά».

spot_img
spot_img