27.7 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΘΡΑΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ
spot_img

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

-

Στις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος θα μπει στους Ιχθύς και θα φέρει στην μνήμη των ανθρώπων πρωτοποριακές ιδέες από το παρελθόν που θα εφαρμοστούν στο τέλος του μήνα. Την 19η ημέρα του Φλεβάρη θα έχουν κοινή πορεία στον Υδροχόο η Αφροδίτη και ο Άρης. Θα ευνοηθούν οι παθιασμένοι έρωτες αλλά ταυτόχρονα θα προκύψουν σφοδρές αντιπαραθέσεις στην καθημερινότητα των ζευγαριών. Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 23/2 θα δημιουργηθούν ψευδαισθήσεις για κάποιες κρίσιμες υποθέσεις.

Πολλά άτομα θα παρασυρθούν από υποσχέσεις και θα κάνουν σχέδια που δεν θα έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η εκρηκτική Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 24/2 στην Παρθένο θα επηρεαστεί αρνητικά από τον Κρόνο που θα βρίσκεται στους Ιχθύς. Μαζί με την Πανσέληνο της πλάνης τον κόσμο θα δυσκολέψει και η δυσοίωνη σχέση Άρη – Δία. Αυτή την περίοδο μπορούν να συμβούν πολλές αποτυχίες σε θέματα πολιτικά και οικονομικά.

Θα ξεσκεπαστούν περιπτώσεις απάτης και θα εκτεθούν υψηλά πρόσωπα κύρους για λόγια που έχουν πει. Η πλειοψηφία των ατόμων με σοβαρά προβλήματα υγείας πιθανότατα θα ξεγελαστεί. Οι ασθενείς θα νομίζουν ότι θα πάνε χειρότερα ή καλύτερα χωρίς κάτι τέτοιο να ισχύει. Γενικά η ενέργεια της Πανσελήνου του Φεβρουαρίου θα πλανέψει τους ανθρώπους και θα τους κάνει να έχουν λανθασμένες εντυπώσεις για πολύ σημαντικά ζητήματα που δεν θα πάψουν να τους απασχολούν μέχρι και το τέλος του χειμώνα.

Κριός 21/3-19/4: Ακολουθήστε την πορεία που ορίζει για σας η μοίρα σας και δείξτε της εμπιστοσύνη. Σε αυτή την φάση δεν μπορείτε να έχετε αμέσως τα αποτελέσματα που θέλετε. Καλύτερα να κυνηγήσετε τους στόχους σας πιο ξένοιαστα και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Τα έξοδά σας είναι πολλά, βρίσκετε όμως τον τρόπο να πληρώνετε όπως και να έχει. Συνεχίστε να φλερτάρετε με το ταίρι σας και τα ερωτικά σας θα πάνε καλά. Ορυκτό:  καλσίτης κόκκινος.

Ταύρος 20/4 – 20/5: Μπορεί να πιστεύετε ότι θα έρθουν δύσκολες στιγμές γιατί συναντάτε εμπόδια στην ζωή σας αυτή την περίοδο. Άδικα στεναχωριέστε, απλά ενοχλούν τον νου σας οι σκέψεις απαισιοδοξίας που κάνετε. Ψυχραιμία, θα βιώσετε σύντομα χαρμόσυνες στιγμές. Τα οικονομικά σας θα προοδεύσουν και θα τονώσουν την ψυχολογία σας. Προκαλέστε ερωτικά το αγαπημένο σας άτομο και θα φτιάξει η σχέση ή ο γάμος σας. Ορυκτό: φεγγαρόπετρα πράσινη.

Δίδυμοι 21/5 – 20/6: Η μελαγχολία του χειμώνα δεν λέει να σας αφήσει και όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι την αρχή της άνοιξης. Πράξτε σύμφωνα με τις θετικές σκέψεις που θα έχετε και φερθείτε με απόλυτη ειλικρίνεια στα κοντινά σας άτομα. Μην αγχώνεστε γιατί τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο. Οι τσακωμοί μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες εντάσεις στον δεσμό σας ή στον γάμο σας. Ορυκτό: κυανίτης πράσινος.

Καρκίνος 21/6/-22/7: Στην συμπεριφορά σας εκδηλώνετε και μια τάση πεσιμισμού μαζί με το εκφραστικό χαμόγελό σας. Η σκέψη σας γίνεται αρνητική πολύ γρήγορα όταν επεξεργάζεστε τις δυσκολίες των θεμάτων που σας απασχολούν. Τότε δυστυχώς καταλήγετε σε ανούσιες και σε αυτοκαταστροφικές πράξεις. Περιορίστε τις σπατάλες και δώστε αναβολή σε κάποιες πληρωμές των οικονομικών σας. Να κάνετε μικρές υποχωρήσεις για το καλό των ερωτικών σας. Ορυκτό: σμισθονίτης ροζ.

Λέων 23/7 – 22/8:  Ο δυναμισμός που υπάρχει στον χαρακτήρα σας ελκύει αξιόλογες ευκαιρίες γνωριμιών με άτομα που έχουν χρήματα και θέσεις εξουσίας. Χωρίς να κάνετε καμία ιδιαίτερη προσπάθεια οι δημόσιες σχέσεις σας θα πάνε καλά. Η ψυχολογία σας θα προσαρμοστεί στις συνθήκες αυτής της εποχής και οι εισπράξεις των οικονομικών σας θα αυξηθούν. Συγκρατείστε τα νεύρα σας για να μην φέρουν εμπόδια στα αισθηματικά σας. Ορυκτό:   λαμπραντορίτης κίτρινος.

Παρθένος 23/8 – 22/9: Συγκεντρωθείτε απόλυτα στους στόχους σας και χρησιμοποιήστε σωστά την δύναμη του νου σας. Το άγχος που θα έχετε αυτόν τον καιρό πρέπει να το μειώσετε. Έτσι θα τα πάτε θαυμάσια στην κοινωνική ζωή σας. Θα έχετε καλοτυχία στα οικονομικά σας παρά τα μεγάλα έξοδά σας. Επιδιώξτε την ηρεμία στις συναντήσεις σας με τον/την σύντροφό σας και θα στρώσουν τα ερωτικά σας. Ορυκτό:  λεπιδόλιθος.

Ζυγός 23/9 – 22/10: Ευτυχώς θα ελέγξετε τον εγωισμό σας για να διορθώσετε κάποια λάθη που σας στοίχισαν με αρνητικές εμπειρίες στο παρελθόν σας. Αυτή η εποχή θα σας βρει να κάνετε αυτοκριτική και να αγωνίζεστε για να λύσετε τα προβλήματά σας. Προσωρινή μετριότητα θα επικρατήσει στα οικονομικά σας. Το χιούμορ σας και η ευγένειά σας θα φέρουν την ευτυχία στα αισθηματικά σας. Ορυκτό: σεραφινίτης.

Σκορπιός: 23/10 – 21/11: Αναζητήστε στην μνήμη σας τις απραγματοποίητες πρωτοπόρες ιδέες που έχετε από το παρελθόν σας. Θα μπορέστε να εφαρμόσετε αυτόν τον καιρό τις παλαιότερες πνευματικές σας εμπνεύσεις. Τα οικονομικά σας θα έχουν πάνω – κάτω τις ίδιες χρηματικές απολαβές. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσετε τις έντονες προσπάθειές σας για την άνοδο των εσόδων σας. Δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και θα βελτιωθούν τα αισθηματικά σας. Ορυκτό: μοσχοβίτης πράσινος.

Τοξότης 22/11 – 21/12: Πιστέψτε πιο πολύ στον εαυτό σας και επενδύστε στο ρίσκο σε ό,τι κι αν κάνετε. Ίσως να νομίζετε ότι δεν γίνεται τίποτα σπουδαίο στην καθημερινότητά σας. Όμως δεν είναι έτσι. Θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Εκμεταλλευτείτε τις. Κάντε λίγη αποταμίευση και θα πάνε περίφημα τα οικονομικά σας. Αυξήστε τις ερωτικές συνευρέσεις με το ταίρι σας και θα πετύχετε αυτό που επιθυμείτε στα αισθηματικά σας. Ορυκτό:  πεταλίτης κοκκινωπός.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1: Βιώστε πιο ανέμελα την καθημερινότητά σας. Η κόπωση που θα σας ενοχλήσει κάποιες φορές δεν θα μπορέσει να σας καταβάλει. Έχετε πολλά αποθέματα ψυχικών δυνάμεων και ξέρετε πώς να σηκώνεστε όσες φορές και αν πέσετε. Κόψτε τα περιττά έξοδα για να ξεφύγουν από την μετριότητα τα οικονομικά σας. Διασκεδάστε μαζί με το ταίρι σας και θα πάνε καλά τα ερωτικά σας. Ορυκτό: πέτρα νεφέλωμα.

Υδροχόος 20/1 – 18/2:  Να επιβάλλετε πιο αργό ρυθμό στις ασχολίες σας. Οι πολύπλοκες σκέψεις σας θα σας κάνουν να τα χάνετε όταν πρέπει να δράσετε και έτσι δεν θα πετύχετε τα αποτελέσματα των προσδοκιών σας. Για λίγο οι εισπράξεις σας θα βρεθούν σε ανοδική τροχιά. Μετά θα εξαρτηθεί από την ακρίβεια η πορεία των εσόδων σας. Σταματήστε τους καβγάδες πριν διαλύσουν τα αισθηματικά σας. Ορυκτό: ζαφείρι πράσινο.

Ιχθύες 19/2 – 20/3 : Αυτόν τον καιρό η εξωτερική όψη σας θα έχει μία γοητευτική λάμψη όμως στην ψυχή σας υπάρχουν συσσωρευμένες στεναχώριες από παλαιότερα χρόνια. Κάντε μια νέα αρχή σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά και θα έχουν και ευκαιρίες για να πάνε καλύτερα στο μέλλον. Φερθείτε πιο αυθόρμητα στο ταίρι σας και θα ευτυχήσετε στα ερωτικά σας. Ορυκτό: ιδιόκραστο μπλε.

 

  • Ο Θοδωρής Λιαρούτσος είναι Dr Φυσιογνωμικής-Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας-Grand Master Ψυχοθεραπείας-Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας- Αστρολογική Συμβουλευτική – τηλ: 6972 983887- Εισηγήσεις Ζωδιακών Ορυκτών – τηλ: 210-8957751

 

spot_img
spot_img
spot_img