30.9 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΘΡΑΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ
spot_img

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

-

Του Θοδωρή Λιαρούτσου*

Με την σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης (16/6) πολλές παθιασμένες ερωτικές σχέσεις ατόμων μεγάλης ηλικίας θα μπουν σε τροχιά συμβίωσης ή θα καταλήξουν στο μυστήριο του γάμου. Την 19η ημέρα του Ιουνίου η Σελήνη θα είναι στον Σκορπιό και θα δημιουργήσει δυσκολίες στα οικονομικά των περισσοτέρων ανθρώπων ανεξάρτητα από το Ζώδιό τους. Καλά θα πάνε τα αισθηματικά για τους παντρεμένους και για τις παντρεμένες όπως και για τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια σε κάποιον σταθερό δεσμό. Δυσαρμονική σχέση θα υπάρξει μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα. Θα γίνουν πολλές παρεξηγήσεις γιατί θα ειπωθούν ψέματα για πολύ σοβαρές υποθέσεις. Ο Ήλιος θα μπει στον Καρκίνο (21/6) και θα βοηθήσει στην θεραπεία πολλών ιδιόμορφων ασθενειών. Αυτήν την μέρα θα γίνει και η θετική όψη Άρη – Ερμή που θα ευνοήσει τα πρόσωπα που παίζουν τυχερά παιχνίδια καθώς και όσους/όσες ρισκάρουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Το Σάββατο 22 Ιουνίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου. Στην συγκεκριμένη Πανσέληνο συμμετέχει και ο Ποσειδώνας με δυσοίωνη όψη. Θα γίνουν σημαντικά λάθη σε κληρονομικά ζητήματα και θα αποκαλυφθούν οι ερωτικές απιστίες πολλών παντρεμένων ανδρών. Στο αστρολογικό γεγονός της Πανσελήνου θα βρεθεί και η Αφροδίτη που θα είναι σε ευοίωνη όψη με τον Άρη. Τα ερωτικά ραντεβού σας θα αυξηθούν και θα δώσουν πρακτικές λύσεις σε πολλά συναισθηματικά προβλήματα. Θα αποφασίσουν να προχωρήσουν σε αναγκαίες αλλαγές και ανακατατάξεις τα μεγάλα ελληνικά πολιτικά κόμματα.
Κριός 21/3-19/4: Εξουθενωθήκατε από τις συνεχείς προσπάθειες που κάνετε για να βελτιώσετε τις συνθήκες της διαβίωσής σας. Συνδυάστε την ανεμελιά με τις σωστές επιλογές και θα φτιάξετε την καθημερινότητά σας όπως ακριβώς την θέλετε. Χαλαρώστε και αφήστε την ζωή να σας φέρει στο μέλλον σπουδαίες ευκαιρίες. Τότε θα πάρετε τις πιο σημαντικές αποφάσεις σας. Αρκετά καλά θα πάνε τα οικονομικά σας. Στα ερωτικά σας να φλερτάρετε με ευγένεια ακόμα και αν είστε παντρεμένοι/ παντρεμένες.
Ορυκτό: απατίτης κόκκινος
Προστατευτική για την υγεία σας και για τα ερωτικά σας θεωρείται η Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 12.00 και στις 20.00. Τυχερός αριθμός ας είναι το 58.
Ταύρος 20/4 – 20/5: Δώστε χρόνο ανάπαυσης στον εαυτό σας μέχρι να συνειδητοποιήσετε τι σας συμβαίνει και έχετε τόσο άγχος. Θα βιώσετε μια μεγάλη ψυχολογική πίεση επειδή δεν έχετε καταλάβει ότι πρέπει να αυξήσετε τον χρόνο της ψυχαγωγίας σας. Η μοναξιά δεν σας ταιριάζει καθόλου αυτόν τον καιρό. Σε τροχιά αισιοδοξίας θα βρεθούν τα οικονομικά σας. Ωστόσο κάντε αποταμίευση για τις μελλοντικές δυσκολίες. Προφυλάξτε την υγεία σας γιατί μπορεί να γίνει εμπόδιο στην επιτυχία των ερωτικών σας.
Ορυκτό: σμισθονίτης μπλε – πράσινος
Ικανοποιητική για τα αισθηματικά σας θεωρείται η Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 10.30 και στις 19.00. Τυχερός αριθμός σας είναι το 42.
Δίδυμοι 21/5 – 20/6: Ακολουθήστε το ένστικτό σας και θα βρείτε τον τρόπο για να μειώσετε τα λάθη σας. Έντονη αναστάτωση θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας. Έχετε πολλές υποχρεώσεις που σας δημιουργούν έξοδα αλλά εσείς ποθείτε γλέντια με μουσικές και χορούς. Πειθαρχήστε στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Μια μικρή κρίση θα περάσουν τα οικονομικά σας. Μην φοβάστε σε λίγες μέρες όλα θα πάνε καλύτερα. Κρατήστε μακριά από τα ερωτικά σας τα κουτσομπολιά των δικών σας ατόμων.
Ορυκτό: θουλίτης λευκός
Κερδοφόρα για τα οικονομικά σας και για τα αισθηματικά σας θεωρείται η Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 11.00 και στις 20.30. Τυχερός αριθμός σας είναι το 14.

Καρκίνος 21/6/-22/7: Δίνετε την ενέργειά σας για να συμπαρασταθείτε σε άλλους ανθρώπους χωρίς να λαμβάνετε υπόψιν σας την ψυχική κούραση που θα σας έρθει. Αφοσιωθείτε περισσότερο στα κοντινά σας άτομα γιατί θα χρειαστούν την υποστήριξή σας. Στα οικονομικά σας θα φανούν έρθουν κάποια εμπόδια που θα τα ξεπεράσετε εύκολα. Μειώστε τα έξοδά σας όσο μπορείτε. Οι καβγάδες σας με το ταίρι σας θα δημιουργήσουν δυσκολίες στα ερωτικά σας.
Ορυκτό: χιαστόλιθος ροζ
Καλή για τα αισθηματικά σας και για τα οικονομικά σας θεωρείται η Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 13.00 και στις 19.30. Τυχερός αριθμός σας είναι το 29.
Λέων 23/7 – 22/8: Μέσα στον νου σας έχετε απαισιόδοξες σκέψεις από τις αρνητικές εμπειρίες των παλαιότερων συναναστροφών σας. Δεν θα σας κάνουν καλό σε αυτήν την φάση οι αναμνήσεις των στενάχωρων συμβάντων του παρελθόντος. Καλύτερα να ξεχάσετε αυτά που έχουν γίνει και να βάλετε νέους στόχους στην ζωή σας. Φροντίστε ώστε να κάνετε παρέα με καλούς ανθρώπους. Δεν πρέπει να κάνετε λανθασμένες επιλογές. Τα επαγγελματικά σας θα βρεθούν σε προσωρινή πορεία επιτυχιών. Καλοτυχία θα έχετε στα αισθηματικά σας.
Ορυκτό: βαρίτης πορτοκαλί.
Αξιόλογη για τα ερωτικά σας και για την υγεία σας θεωρείται η Τρίτη 18 Ιουνίου στις 12.30 και στις 21.00. Τυχερός αριθμός σας είναι το 71.
Παρθένος 23/8 – 22/9: Πιέζεστε ψυχολογικά γιατί θέλετε να τα προλάβετε όλα. Βλέπετε ότι έχετε πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σας αλλά ασχολείστε συνέχεια με καινούργια ενδιαφέροντα που απαιτούν χρόνο. Χαλαρώστε και βάλτε προτεραιότητες στην ζωή σας ανάλογα με το προσωπικό σας συμφέρον. Διώξτε το άγχος σας πριν να σταθεί εμπόδιο στην κοινωνική ζωή σας. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά σε μια δύσκολη εποχή που επικρατεί η ακρίβεια. Κάντε πολλά κομπλιμέντα στο ταίρι σας και θα βελτιωθούν τα ερωτικά σας.
Ορυκτό: ακτινόλιθος πρασινόμαυρος
Σημαντική για τα οικονομικά σας και για τα ερωτικά σας είναι η Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 14.00 και στις 23.00. Τυχερός αριθμός σας είναι το 64.
Ζυγός 23/9 – 22/10: Ατέλειωτη ψυχολογική κούραση θα σας παιδέψει μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Οι αισθησιακές φεγγαρόλουστες βραδιές θα σας βρουν να χρειάζεστε ανάπαυση μεγάλης διάρκειας. Διασκεδάστε όσο μπορείτε με τα κοντινά σας πρόσωπα και ξεχάστε τους προβληματισμούς σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να ξεπεράσει το άγχος. Μετριότητα θα υπάρξει στα οικονομικά σας. Κάντε υποχωρήσεις στις διαφωνίες που θα έχετε με το ταίρι σας και θα στρώσουν τα αισθηματικά σας.
Ορυκτό: ερυθρίτης φούξια
Ευνοϊκή για τα οικονομικά σας και για τα αισθηματικά σας είναι η Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 10.30 και στις 21.30. Τυχερός αριθμός σας είναι το 66.
Σκορπιός: 23/10 – 21/11: Φροντίστε ώστε να μην κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις γιατί θα αγχωθείτε και θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Να εμπιστευτείτε την αποφασιστικότητά σας αλλά και το επικοινωνιακό σας χάρισμα σε κάθε βήμα σας. Ικανοποιητικά έσοδα θα έχετε στα οικονομικά σας. Κάντε αποταμίευση για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την ακρίβεια. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε κάποιο γάμο ή σε κάποια σχέση διασκεδάστε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο και τα ερωτικά σας θα φτιάξουν.
Ορυκτό: σπινέλλιο πράσινο
Θετική για όλους τους τομείς της ζωής σας είναι η Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 10.00 και στις 22.30. Τυχερός αριθμός σας είναι το 87.
Τοξότης 22/11 – 21/12: Οι ανήσυχες σκέψεις σας δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε αυτόν τον καιρό. Ο παρορμητισμός που έχετε σας ωθεί να ζήσετε με πάθος τις καλοκαιρινές νύχτες αλλά η λογική σας προτρέπει να συμμαζευτείτε για να προστατευτείτε από την ακρίβεια. Τα οικονομικά σας θα έχουν δυσκολίες, όμως δεν θα πάθετε καμιά ζημιά. Αφεθείτε στην αγκαλιά του/της συντρόφου σας σαν να μην υπάρχει αύριο. Ανανεώστε την προσωπική ζωή σας με ρομαντικές στιγμές τρυφερότητας.
Ορυκτό: πρενίτης
Ευοίωνη για τα οικονομικά σας, για την υγεία σας και για τα αισθηματικά θα είναι η Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 11.30 και στις 18.30. Τυχερός αριθμός σας είναι το 69.
Αιγόκερως 22/12 – 19/1: Αποκαλύψτε το διαισθητικό σας χάρισμα στα δικά σας άτομα και όχι μόνον. Έτσι θα αισθανθείτε ανακούφιση επειδή θα ξεκλειδώσετε τον απομονωμένο εαυτό σας μπροστά σε άλλους ανθρώπους. Τα σημαντικά έσοδά σας θα βάλουν τα οικονομικά σας σε ανοδική πορεία και ας έχετε υπερβολικά έξοδα. Διώξτε την ρουτίνα από την σχέση σας ή από τον γάμο σας. Κάντε πιο συχνές τις ρομαντικές συναντήσεις σας με το ταίρι σας.
Ορυκτό: διοψίδιος μαύρος
Ρέντα θα έχετε σε όλες τις ασχολίες σας την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 12.30 και στις 18.30. Τυχερός αριθμός σας είναι το 75.
Υδροχόος 20/1 – 18/2: Παρά τις ψυχολογικές δοκιμασίες που περάσατε έχετε μέσα σας ακόμα μεγάλη αντοχή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναλώνεστε σε παρέες με αρνητικούς ανθρώπους. Φροντίστε ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας και να αποφύγετε τις κακοτοπιές στα οικονομικά σας. Να αποφύγετε τις βαθυστόχαστες συζητήσεις στα ερωτικά σας. Μπορεί να σας δημιουργήσουν δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας φέρουν κινδύνους χωρισμού.
Ορυκτό: ημιμορφίτης μπλε.
Ιδανική μέρα για την βελτίωση της ψυχολογίας σας και για τα ευοίωνα κέρδη των οικονομικών σας είναι η Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 14.30 και στις 17.30. Τυχερός αριθμός σας είναι το 13.
Ιχθύες 19/2 – 20/3 : Διώξτε το άγχος που θα σας πιέσει μέσα στην φετινή θερινή περίοδο και βάλτε την ανεμελιά στην ζωή σας. Χαλαρώστε και κυνηγήστε πιο προσιτούς στόχους για να τους πετύχετε στο κοντινό μέλλον. Στην μετριότητα θα βρεθούν τα οικονομικά σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάθετε ζημιές. Να αποφύγετε τις συγκρούσεις στα αισθηματικά σας. Πρέπει να κάνετε πιο συχνές τις ερωτικές συνευρέσεις σας με το ταίρι σας.
Ορυκτό: νεφρίτης μπλε
Γούρικη για σας θεωρείται η Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 13.00 και στις 23.30. Τυχερός αριθμός σας είναι το 90.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΑΘΡΟΙΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 10. ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΑΣ (ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΣΑΣ) Π.Χ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 1-8-1955 (1+ 8 + 1 + 9 + 5 + 5 = 29 δηλαδή 2+9 =11 δηλαδή 1+1 = 2). ΑΝ π.χ. Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 3 ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ 2 ΩΣ ΕΞΗΣ: 3+2=5. ΤΟ 5 ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΑΣ ΩΣ ΦΥΛΑΧΤΟ Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.
* ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 10 ΚΑΙ 22 ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ 1+0 ΚΑΙ 2+2 ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ
* ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ : 6972983887.
• O Θοδωρής Λιαρούτσος είναι Dr Φυσιογνωμικής-Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας-Grand Master Ψυχοθεραπείας-Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας-Αστρολογική Συμβουλευτική – τηλ: 6972 983887- Εισηγήσεις Ζωδιακών Ορυκτών – τηλ: 210-8957751

spot_img
spot_img
spot_img