28.8 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΡΘΡΑΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ
spot_img

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

-

Του Θοδωρή Λιαρούτσου*

Ευνοϊκή θα είναι η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (25/5) γιατί την νύχτα εκείνης της ημερομηνίας θα γίνουν αισθησιακές σεξουαλικές συναντήσεις που θα αναδείξουν πανίσχυρα πάθη. Ένα κορυφαίο Αστρολογικό γεγονός θα περιλαμβάνει η 25η Μαΐου. Τότε ο Δίας θα αφήσει τον Ταύρο και θα μπει στο Ζώδιο των Διδύμων. Οι Δίδυμοι θα αυξήσουν τις χρηματικές απολαβές τους και θα σταθεροποιηθούν σε υψηλές θέσεις φήμης και εξουσίας. Ευοίωνη θα είναι η όψη Ερμή – Κρόνου την 27η Μαΐου. Τότε θα θεραπευτούν πολλοί ασθενείς και θα ακούσουν καλά νέα τα άτομα που περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών τους εξετάσεων. Στις 31 του Μάη η σύνοδος Ερμή – Ουρανού θα προκαλέσει εντάσεις στις συζητήσεις που θα σχετίζονται με τα οικονομικά. Επίσης θα φανερώσει και σημαντικές λύσεις για την αποφυγή κάποιων εξόδων. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος Δία – Πλούτωνα που θα φέρει πολλές ευκαιρίες για ικανοποιητικές εισπράξεις όπως και για ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες. Όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια θα τα πάνε καλά και θα αποφασίσουν να προχωρήσουν σε σύμφωνα συμβίωσης ή σε γάμους.
Κριός 21/3-19/4: Υπερένταση θα σας δημιουργήσει το άγχος σας. Θα βρεθείτε σε νευρικότητα μεγάλης διάρκειας μέσα στις πρώτες μέρες της άνοιξης. Δεν γίνεται να τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Το στρες θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας. Να αναβάλετε για αργότερα κάποιες δραστηριότητές σας. Μετριότητα θα έρθει στα οικονομικά σας. Γοητεύστε το ταίρι σας με κομπλιμέντα και με γλυκόλογα για να πάνε καλά τα ερωτικά σας. Ευνοϊκή για όλους τους τομείς της ζωής σας θεωρείται η Πέμπτη 30 Μαΐου ιδίως στις 12.00 και στις 18.00. Τυχερός αριθμός σας είναι το 18. Ορυκτό: ίασπις παπαρούνα.
Ταύρος 20/4 – 20/5: Μην ανησυχείτε καθόλου γιατί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας χωρίς να κάνετε κοπιαστικές προσπάθειες. Δυστυχώς απογοητεύεστε πολύ εύκολα και κλείνεστε στον εαυτό σας. Την φετινή άνοιξη θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες που θα σας αναστατώσουν. Πεισμώστε και θα ξεπεράσετε τις στενάχωρες καταστάσεις. Ανοδική τάση θα έχουν τα οικονομικά σας. Όμως οι υποχρεώσεις σας θα σας φέρουν υπερβολικά έξοδα που θα σας ζορίσουν λίγο. Στα αισθηματικά σας να κουβεντιάσετε με τον/την σύντροφό σας για ό,τι σας πειράζει από την σχέση σας και θα βρείτε ανταπόκριση. Ρέντα θα έχετε σε όλες τις κινήσεις σας την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 12.30 και στις 19.30. Τυχερός αριθμός σας είναι το 24. Ορυκτό: ανναβεργίτης.
Δίδυμοι 21/5 – 20/6: Ξεκουραστείτε και κάντε συντήρηση της σωματικής σας δύναμης. Η οργανική αντοχή σας είναι ανεπτυγμένη και δεν χρειάζεται να την δοκιμάζετε. Είστε υπερδραστήρια άτομα αλλά πρέπει να αναπαύεστε πιο πολλές ώρες. Ευτυχώς τα έσοδά σας θα βρεθούν σε άνοδο αυτήν την περίοδο. Βέβαια η ακρίβεια δεν θα σας αφήσει να πάρετε ανάσα αλλά δεν θα σας στριμώξει. Αφοσιωθείτε στην καλυτέρευση της επικοινωνίας σας με το ταίρι σας και θα πάνε θαυμάσια τα ερωτικά σας. Ευοίωνη για τα οικονομικά σας και για τα αισθηματικά σας θεωρείται η Τετάρτη 29 Μαΐου στις 12.30 και στις 21.30. Τυχερός αριθμός σας είναι το 11. Ορυκτό: διοψίδιος λευκός.
Καρκίνος 21/6/-22/7: Θα βρεθείτε σε μια περίοδο ψυχοσωματικής κούρασης. Μάλλον θα νιώσετε ότι περάσατε πολλά και θα φτάσετε στο αποκορύφωμα της αντοχής σας. Δεν μπορείτε όμως να παραμελήσετε την αυτοβελτίωσή σας. Τα περιττά έξοδα μπορούν να σας δυσκολέψουν. Η αποταμίευση είναι απαραίτητη για σας. Τα οικονομικά σας θα προοδεύσουν αν δεν πέσετε στις παγίδες της ακρίβειας. Να αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις με το ταίρι σας και θα πάνε θαυμάσια τα ερωτικά σας. Γούρικη για τα οικονομικά, για την υγεία σας και για τα αισθηματικά σας θεωρείται η Πέμπτη 30 Μαΐου στις 13.00 και στις 20.00. Τυχερός αριθμός σας είναι το 28. Ορυκτό: κορναλίνη ροζ.

Λέων 23/7 – 22/8: Δεν χρειάζεται να χάσετε την ψυχική σας υγεία από τον έντονο ρυθμό της καθημερινότητάς σας. Αν αγχωθείτε κι άλλο θα δημιουργήσετε μια αρνητική διάθεση στον εαυτό σας. Η ανάπαυση θα τονώσει το ηθικό σας. Περιορίστε τα έξοδά ας και βάλτε στην άκρη όποιο ποσό μπορείτε. Μικρά σκαμπανεβάσματα θα έχουν τα οικονομικά σας. Κάντε πιο συχνά ρομαντικά τετ α τετ με το ταίρι σας και θα στρώσουν τα αισθηματικά σας. Θετική για όλους τους τομείς της ζωής σας θεωρείται η Τρίτη 28 Μαΐου στις 14.00 και στις 20.30. Τυχερός αριθμός σας είναι το 19. Ορυκτό: βορνίτης.
Παρθένος 23/8 – 22/9: Οι διπλωματικοί ελιγμοί που θα κάνετε στην καθημερινότητά σας θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Βιώστε πιο ξένοιαστα την κάθε σας μέρα. Καλύτερα να περιμένετε να σας έρθουν βολικά τα μελλοντικά γεγονότα της ζωής σας παρά να σκέφτεστε αρνητικά. Σε διφορούμενη φάση θα βρεθούν τα οικονομικά σας αφού θα έχετε ταυτόχρονα ενδιαφέρουσες εισπράξεις και πολλά έξοδα. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για το ταίρι σας και θα πάνε καλά τα αισθηματικά σας. Ιδανική μέρα για την ψυχολογία σας για τα οικονομικά σας και για τα ερωτικά σας θεωρείται η Δευτέρα 27 Μαΐου στις 11.30 και στις 21.00. Τυχερός αριθμός σας είναι το 5. Ορυκτό: βιβιανίτης πράσινος
Ζυγός 23/9 – 22/10: Στην κοινωνική ζωή σας θα υπάρξουν συναναστροφές με διάφορα άτομα αλλά ουσιαστική επικοινωνία θα έχετε μόνον με τα κοντινά σας πρόσωπα. Θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις από τους γνωστούς σας και όχι από τους δικούς σας ανθρώπους. Εμπόδια θα συναντήσετε στα οικονομικά σας, αλλά θα αποφύγετε τους κινδύνους. Εντάσεις θα ενοχλήσουν την ηρεμία της σχέσης σας ή του γάμου σας. Να αποφύγετε τους συχνούς καβγάδες για να πάνε καλά τα ερωτικά σας. Γούρικη για σας θεωρείται η Τρίτη 28 Μαΐου στις 13.00 και στις 22.00. Τυχερός αριθμός σας είναι το 33. Ορυκτό: χακμανίτης ροζ.
Σκορπιός: 23/10 – 21/11: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όσο μπορείτε ακόμα και όταν βλέπετε τις παράλογες συμπεριφορές των συνανθρώπων σας. Η ακρίβεια έχει επηρεάσει την καθημερινότητα των κοντινών σας ατόμων αλλά εσείς έχετε μία μεγαλειώδη ηρεμία λόγω της αξιόλογης ψυχολογικής σας δύναμης. Θα μειωθούν οι εισπράξεις σας αλλά να μην ανησυχήσετε γιατί τα οικονομικά σας θα πάρουν σύντομα την πάνω βόλτα. Βιώστε αισθησιακές στιγμές στην αγκαλιά του/της συντρόφου σας για να απομακρύνετε την πλήξη από τα ερωτικά σας. Καλότυχο για τα αισθηματικά σας θεωρείται το Σάββατο 25 Μαΐου στις 22.30. Τυχερός σας αριθμός είναι το 22. Ορυκτό: μαριποζίτης χαλαζίας.
Τοξότης 22/11 – 21/12: Κάντε νοητική ενδοσκόπηση και θα βρείτε στις σκέψεις σας τους τρόπους για να τα πάτε καλύτερα στην καθημερινότητά σας. Μην κρίνετε τις πράξεις των κοντινών σας ατόμων. Προσπαθήστε να διορθώσετε τα λάθη σας για να προοδεύσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Περιορίστε τον εγωισμό σας και διασκεδάστε μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους. Μικρή ανάπτυξη θα έχουν τα οικονομικά σας. Αυξήστε τις ερωτικές συνευρέσεις με το ταίρι σας και θα φτιάξουν τα ερωτικά σας. Ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας θεωρείται η Κυριακή 26 Μαΐου στις 19.30. Τυχερός σας αριθμός είναι το 14. Ορυκτό: ούρο βέρντε χαλαζίας.
Αιγόκερως 22/12 – 19/1: Παρά τις ψυχολογικές δοκιμασίες που περάσατε στο παρελθόν σας έχετε ακόμα μεγάλη ψυχική αντοχή που θα σας βοηθήσει στις προσπάθειές σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν. Προφυλάξτε τον εαυτό σας από τα κακόβουλα άτομα που σας ζηλεύουν. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Στα αισθηματικά σας να κάνετε υποχωρήσεις για να αποφύγετε τις επικίνδυνες καταστάσεις. Καλή θεωρείται για τα ερωτικά σας η Τρίτη 28 Μαΐου στις 11.00 και στις 21.30. Τυχερός σας αριθμός είναι το 17. Ορυκτό: στιχτίτης πορφυρός.
Υδροχόος 20/1 – 18/2: Φερθείτε πιο αυθόρμητα και προσπαθήστε να αποφύγετε την αρνητικότητα που σας περιτριγυρίζει αυτή την εποχή. Θα σας αναστατώσει η οικονομική κρίση και θα ζοριστείτε από τις αγχώδεις σκέψεις σας. Οραματιστείτε ένα ευοίωνο μέλλον για να απομακρυνθεί η απαισιοδοξία από την ζωή σας. Απορρίψτε όλες τις νέες προτάσεις που λένε για συμφωνίες με κέρδη αν θέλετε να πάνε καλά τα οικονομικά σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας γιατί μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στα αισθηματικά σας. Προστατευτική για όλα τα θέματα που σας αφορούν θεωρείται η Τρίτη 28 Μαΐου στις 11.30 και στις 23.00. Τυχερός σας αριθμός είναι το 7. Ορυκτό: σκαπόλιθος μπλε.
Ιχθύες 19/2 – 20/3: Το άγχος σας έχει κάνει να μην έχετε διάθεση για πολλές εξόδους με τα δικά σας άτομα. Είναι βέβαιο ότι η άνοιξη σας έχει επηρεάσει ψυχολογικά. Είστε επικοινωνιακά άτομα και δεν θέλετε να κάνετε παρέα με απαισιόδοξους και με ιδιότροπους ανθρώπους. Πλησιάστε πιο χαρούμενα πρόσωπα που θα εκτιμήσουν την συντροφιά σας και το χιούμορ σας. Ανοδική πορεία θα έχουν τα οικονομικά σας παρά τα υπερβολικά σας έξοδα. Επιδιώξτε την σταθερότητα στα ερωτικά σας. Καλότυχη θεωρείται η Δευτέρα 27 Μαΐου στις 14.00 και στις 22.30. Τυχερός σας αριθμός είναι το 21. Ορυκτό: σπεκιουλαρίτης.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΑΘΡΟΙΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 10. ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΑΣ (ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΣΑΣ) Π.Χ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 1-8-1955 (1+ 8 + 1 + 9 + 5 + 5 = 29 δηλαδή 2+9 =11 δηλαδή 1+1 = 2). ΑΝ π.χ. Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 3 ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ 2 ΩΣ ΕΞΗΣ: 3+2=5. ΤΟ 5 ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΑΣ ΩΣ ΦΥΛΑΧΤΟ Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.
* ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 10 ΚΑΙ 22 ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ 1+0 ΚΑΙ 2+2 ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ
* ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ 6972983887.
• O Θοδωρής Λιαρούτσος είναι Dr Φυσιογνωμικής-Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας-Grand Master Ψυχοθεραπείας-Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας-Αστρολογική Συμβουλευτική – τηλ: 6972 983887- Εισηγήσεις Ζωδιακών Ορυκτών – τηλ: 210-8957751

spot_img
spot_img
spot_img