20.2 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΘΡΑΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ
spot_img

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

-

Του Θοδωρή Λιαρούτσου*
Η Σελήνη της ελπίδας θα λάμψει στους Ιχθύς την νύχτα της Ανάστασης (4/5). Στις 8 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Ταύρου. Σε αυτό το αστρολογικό γεγονός θα συμμετέχει και ο Ουρανός που βρίσκεται στον Ταύρο. Η ενεργειακή επιρροή του Ουρανού στην ανθρωπότητα θα φέρει μεγάλες πολιτιστικές, πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές, θα κατασκευαστούν νέα ιπτάμενα μέσα μεταφορών (drones, πύραυλοι κλπ.). Ο Ουρανός θα προκαλέσει έναν μεγάλο πόλεμο στο μέλλον. Σε αυτόν τον πόλεμο θα πρωταγωνιστήσουν τα σύγχρονα όπλα που θα πετάνε στον ουράνιο θόλο και στην στρατόσφαιρα. Το στοιχείο της Γης δυσκολεύεται από τον πλανήτη Ουρανό γιατί χρειάζεται την σταθερότητα για να λειτουργήσει.
Οι ασταθείς καταστάσεις που δημιουργεί ο Ουρανός κάνουν την Γη να αντιδράει μέσω του Ταύρου που είναι ο πιο βασικός εκπρόσωπός της. Μπορεί ο Ταύρος προσωρινά να προσαρμόστηκε στα επιπόλαια δρώμενα που βιώνει στην καθημερινότητά του λόγω του Ουρανού. Προετοιμάζεται όμως κρυφά για την αντεπίθεσή του που θα γίνει σε δύο στάδια. Το πρώτο στάδιο θα είναι μεταξύ της 8ης Ιουλίου και της 6ης Νοεμβρίου του 2025, ενώ το δεύτερο στάδιο θα είναι μετά τις 26 Απριλίου του 2026. Τότε η Μάνα Γη θα επιδιώξει την οικολογική της κάθαρση αλλά και την απομάκρυνση των κακών ανθρώπινων πράξεων από το ενεργειακό πεδίο της. Με μια σειρά ακραίων φυσικών φαινομένων κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί. Την 9η νύχτα του Μάη η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους και θα ευνοήσει τις επικοινωνίες για τα οικονομικά θέματα. Στον Καρκίνο θα πάει η Σελήνη στις 10 Μαΐου και θα δημιουργήσει εντάσεις στα ανύπαντρα ζευγάρια όπως και στις σχέσεις μεταξύ γονέων και παιδιών.
Κριός: Μέσα σε αυτήν την περίοδο θα υπάρξουν πολλές συναναστροφές με διάφορα άτομα αλλά ουσιαστική επικοινωνία θα έχετε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Η κοινωνική ζωή σας θα είναι γεμάτη από πολλούς ανθρώπους που θα είναι μόνο γνωστοί σας γιατί δεν θα σας ενώνουν φιλικά, συναισθήματα μαζί τους θα ακούσετε μεγάλα λόγια. Καλύτερα να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις για να διατηρήσετε την ψυχική σας ισορροπία. Εμπόδια θα συναντήσετε στα οικονομικά σας λόγω της ακρίβειας. Παρ’ όλα αυτά δεν θα πάθετε καμμία ζημιά. Κάντε πιο συχνές σεξουαλικές συνευρέσεις με το ταίρι σας και θα πάνε καλά τα αισθηματικά σας. Ορυκτό: σαρδόνυχας κόκκινος.
Ταύρος: Η ερωτική σας διάθεση θα εκφραστεί με το χιούμορ σας σε κάθε βήμα που θα κάνετε στην κοινωνική ζωή σας. Αφεθείτε στα σχέδια της μοίρας σας και βιώστε την ανεμελιά, όπως την επιθυμείτε στην καθημερινότητά σας. Σταματήστε να σκέφτεστε με απαισιοδοξία γιατί θα έχετε συναντήσεις με αξιόλογα άτομα σε λίγες μέρες. Όλα θα πάνε θαυμάσια αρκεί να χαλαρώσετε. Θα σας έρθει ένα μέλλον γεμάτο με επιτυχίες. Ευοίωνη πρόοδος θα φανεί στα οικονομικά σας μέσα σε αυτό το διάστημα. Δείξτε στο ταίρι σας το ενδιαφέρον σας με όλους τους τρόπους που γνωρίζετε για να φτιάξουν τα ερωτικά σας. Ορυκτό: ατλαντασίτης πράσινος.
Δίδυμοι: Άρχισαν να βγαίνουν οι ευαισθησίες σας με τις κινήσεις του σώματός σας. Αυτή την άνοιξη η ευγενική συμπεριφορά σας θα σας φέρει πιο κοντά με τα πρόσωπα που θέλετε. Το έμφυτο χιούμορ σας θα σας βοηθήσει να τονώσετε την ψυχολογία σας. Να εμπιστευτείτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας. Κάποιες στιγμές περνάνε από την ζωή του κάθε ανθρώπου μόνον μια φορά. Ικανοποιητικά θα είναι τα έσοδά σας. Αυτόν τον καιρό τα οικονομικά σας θα έχουν ανοδική πορεία. Κλείστε τα αυτιά σας στα πικρόχολα σχόλια των κοντινών σας ατόμων όταν αυτά αφορούν την προσωπική ζωή σας. Τα κουτσομπολιά μπορούν να βλάψουν τα ερωτικά σας. Ορυκτό: σπεκιουλαρίτης.
Καρκίνος: Σταματήστε να ανησυχείτε γιατί οι επιθυμίες σας είναι μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας. Απογοητεύεστε εύκολα με αποτέλεσμα να επηρεάζεται αρνητικά η ψυχολογία σας. Αυτή την εποχή θα υπάρχει μέσα σας μια πικρία με αιτία κάποιες αναποδιές, που είχατε στο παρελθόν σας. Προσπαθήστε να ξεφύγετε από τα προβλήματά σας. Ξεχάστε τις αποτυχίες σας και δείτε με αισιοδοξία τους στόχους σας. Σύντομα θα φύγουν οι φοβίες που αποκτήσατε λόγω της ακρίβειας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Αγκαλιάστε με τρυφερότητα την/τον σύντροφό σας. Θα πάνε τέλεια τα αισθηματικά σας, αν κάνετε πολλά κομπλιμέντα στο ταίρι σας. Ορυκτό: οπάλιο ροζ.
Λέων: Συνεχίστε να κάνετε όνειρα και να προχωράτε προσεκτικά προς το μέλλον. Θα μπείτε σε μια φάση μεγάλης σωματικής και ψυχικής κούρασης. Τότε μπορεί να νοιώσετε ότι περάσατε πολλά και ότι φτάσατε στο αποκορύφωμα των δυνατοτήτων σας. Αλλά να μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει τέλος για τις εμπειρίες της πνευματικής γνώσης. Θα κάνετε αυθόρμητα μια νέα αρχή λόγω της έντονης θέλησης που υπάρχει στις σκέψεις σας. Οπωσδήποτε να αποφύγετε τις σπατάλες. Μετριότητα θα επικρατήσει στα οικονομικά σας. Η γκρίνια θα κυριαρχήσει στην προσωπική ζωή σας. Συγκρατείστε τα νεύρα σας για να μην καταστραφούν τα ερωτικά σας. Ορυκτό: αμβλυγωνίτης.
Παρθένος: Απορρίψτε κάθε επικοινωνία με αρνητικά άτομα αυτή την εποχή. Ζήστε ήρεμα και αναπαυτείτε. Οι ασκήσεις γυμναστικής θα ενισχύσουν το σώμα σας αλλά και την ψυχολογία σας. Χαλαρώστε και ξεχάστε τις ατυχίες σας. Τονώστε το ηθικό σας με διασκέδαση αλλά και με στιγμές αυτοσυγκέντρωσης. Να εμπιστεύεστε μόνον τους δικούς σας ανθρώπους που τους ξέρετε καλά. Κόψτε τα υπερβολικά έξοδα. Σε λίγο καιρό τα οικονομικά σας θα ανακάμψουν. Φροντίστε ώστε να παρασύρετε την/τον σύντροφό σας σε αισθησιακές εμπειρίες πάθους για να πάνε καλύτερα τα ερωτικά σας. Ορυκτό: γαγάτης.
Ζυγός: Επικοινωνήστε με λογικούς ανθρώπους και αποκαλύψτε τους την θετική σκέψη σας. Έτσι θα κάνετε χρήσιμες γνωριμίες στην κοινωνική ζωή σας. Τονώστε την ψυχολογία σας με τις περιπατητικές βόλτες σας και με τις βραδινές εξόδους σας. Αυξήστε τον χρόνο της ψυχαγωγίας σας. Περιορίστε όσο μπορείτε τα έξοδά σας πριν να είναι αργά. Τα οικονομικά σας δεν θα ξεφύγουν από την μετριότητα. Αφεθείτε στην αγκαλιά του/της συντρόφου σας και ξεχάστε τα αισθηματικά εμπόδια του παρελθόντος. Θα υπάρξει βελτίωση στην ερωτική ζωή σας στο κοντινό μέλλον. Ορυκτό: χακμανίτης ροζ.
Σκορπιός: Φανερώστε το διαισθητικό σας χάρισμα στα δικά σας άτομα και όχι μόνο. Έτσι θα νοιώσετε ανακούφιση γιατί θα βγείτε από την μοναχικότητά σας και θα μοιραστείτε τις απόψεις σας με αξιόλογους ανθρώπους. Προφυλαχτείτε από την αρνητική ενέργεια της βασκανίας και όλα θα πάνε καλά στην καθημερινότητά σας. Η ακρίβεια θα αυξήσει ανησυχητικά τα έξοδά σας. Παρόλα αυτά τα οικονομικά σας θα πάνε τέλεια. Συμμαζέψτε τον εγωισμό σας και θα τα βρείτε με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε παντρεμένοι/-ες να αποφύγετε τους καβγάδες και θα στρώσουν τα ερωτικά σας. Ορυκτό: χιουλανδίτης πράσινος.
Τοξότης: Αναπαυθείτε και κρατήστε τις δυνάμεις σας για το μέλλον. Η σωματική αντοχή σας είναι μεγάλη και δεν χρειάζεται να την δοκιμάζετε. Είστε υπερδραστήρια άτομα, όμως θα σας κάνει καλό η χαλάρωση. Πρέπει να προστατεύετε την υγεία σας ιδιαίτερα σε αυτήν την περίοδο της ζωής ας. Διατηρήστε την ηρεμία σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε νέες γνωριμίες αυτόν τον καιρό. Να μάθετε να συγχωρείτε τα λάθη του/της συντρόφου σας για να απομακρυνθούν οι εντάσεις από τα αισθηματικά σας. Μικρή πρόοδος θα έρθει στα οικονομικά σας. Ορυκτό: πυροφυλλίτης.
Αιγόκερως: Έχετε διανύσει μια δύσκολη πορεία γεμάτη με εμπόδια και είστε κουρασμένες/-οιψυχολογικά. Να μην ανησυχείτε καθόλου γιατί υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να ξεκουραστείτε αλλά και για να πάτε καλά σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Κόψτε τις συναναστροφές σας με τα αρνητικά άτομα. Δεν πρέπει να ανέχεστε τα κουτσομπολιά που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Ανάπτυξη θα φανεί στα οικονομικά σας παρά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε λόγω των υπερβολικών εξόδων σας. Εντάσεις θα αναστατώσουν τη σχέση σας ή τον γάμο σας (αν έχετε παντρευτεί). Κάντε υποχωρήσεις και θα υπάρξει βελτίωση στα αισθηματικά σας. Ορυκτό: γκαιτίτης.
Υδροχόος: Δυστυχώς το άγχος σας θα σας δημιουργήσει υπερένταση. Θα βρίσκεστε σε εγρήγορση ολόκληρη την άνοιξη. Δεν είναι καλό το να έχετε λαχανιασμένη αναπνοή επειδή θέλετε να τα προλάβετε όλα. Η νευρικότητα σας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας. Να αφαιρέσετε μερικές κουραστικές δραστηριότητες από την καθημερινότητα σας για να ηρεμήσετε. Πείτε τα αστεία σας στους δικούς σας ανθρώπους και όχι μόνον. Το χιούμορ σας μπορεί να γίνει θεραπεία κατά του άγχους σας. Καμία αλλαγή δεν θα έχουν τα οικονομικά σας. Να παραδεχτείτε τα λάθη σας στις συζητήσεις σας με το ταίρι σας. Έτσι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες στα ερωτικά σας. Ορυκτό: μάτι του γερακιού.
Ιχθύες: Προσέξτε γιατί θα ενοχληθείτε από το κακό μάτι μέσα στην φετινή άνοιξη. Διώξτε την βασκανία και την γλωσσοφαγιά με ανάπαυση και με υγιεινή διατροφή. Να απομακρυνθείτε από τα αρνητικά πρόσωπα και θα πάτε θαυμάσια στην κοινωνική σας ζωή. Κοντά σας υπάρχουν άτομα που σας βλέπουν με αντιζηλία. Σταματήστε τις συναναστροφές μαζί τους για να τονωθεί η ψυχολογία σας. Κάντε αποταμίευση για να ελέγξετε πλήρως την ισορροπία των εσόδων και των εξόδων σας. Τα οικονομικά σας θα έχουν μικρή άνοδο. Κλείστε τα αυτιά σας στα προκλητικά λόγια του/της συντρόφου σας για να πάνε καλά τα αισθηματικά σας. Ορυκτό: δυμορτιερίτης

• Ο Θοδωρής Λιαρούτσος είναι Dr Φυσιογνωμικής-Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας-Grand Master Ψυχοθεραπείας-Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας-Αστρολογική Συμβουλευτική – τηλ: 6972 983887-Εισηγήσεις Ζωδιακών Ορυκτών – τηλ: 210-8957751

spot_img
spot_img
spot_img