21.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΘΡΑΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ
spot_img

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

-

Την 28η Απριλίου θα γίνει η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα που θα ευνοήσει τα οικονομικά των καλλιτεχνών ανεξάρτητα από το Ζώδιό τους. Επίσης κατά την διάρκεια αυτής της συνόδου θα δημιουργηθούν κρυφές ερωτικές σχέσεις μεταξύ ανύπαντρων και παντρεμένων ατόμων. Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Ταύρο στις 29/4 όπου και θα παραμείνει έως τις 23 Μαΐου. Θα βοηθήσει όσες/όσους ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου να ξεπεράσουν τις δυσκολίες των ερωτικών τους. Ο Άρης θα μπει στον Κριό (30/4) και θα ανεβάσει την λίμπιντο στις σεξουαλικές συνευρέσεις των καινούργιων δεσμών. Ποδαρικό την Πρωτομαγιά (Μεγάλη Τετάρτη) θα κάνει η αρνητική επιρροή του Πλούτωνα στην ψυχολογία των περισσότερων ανθρώπων και θα τους χαλάσει την διάθεση. Η δυσοίωνη όψη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη θα αυξήσει το στρες του κόσμου. Παρεξηγήσεις θα ενοχλήσουν τις πιο πολλές ανθρώπινες συναναστροφές. Στις 2 Μαΐου ο μυστηριακός πλανήτης Πλούτωνας θα μπει σε ανάδρομη πορεία μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου. Θα επηρεαστούν αρνητικά τα οικονομικά των συνταξιούχων αλλά και πολλών επαγγελματιών χωρίς να υπάρξουν μεγάλες ζημιές. Με την θετική όψη Άρη – Πλούτωνα θα γίνουν επιτυχημένοι γάμοι και επανασυνδέσεις χωρισμένων ζευγαριών. Το Μεγάλο Σάββατο (4/5) η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα προκαλέσει ευοίωνες αλλαγές στα αισθηματικά των ανθρώπων (ανδρών και γυναικών) που βρίσκονται πολύ καιρό μαζί. Αυτό το αστρολογικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί την νύχτα της Ανάστασης έχει μεγάλη σημασία για την ερμηνεία του μυστικού Χριστιανισμού. Σε μια περίοδο που ο Πλούτωνας δυσκολεύει την ανθρωπότητα λάμπει στον ουράνιο θόλο η Σελήνη της ελπίδας των Ιχθύων.
Κριός 21/3-19/4: Ανακαλύψτε μέσα σας την ψυχολογική δύναμη που έχετε και δεν την χρησιμοποιείτε. Βαστάτε στα χέρια σας το μέλλον σας γι’ αυτό πρέπει να αποκτήσετε περίσσια αποφασιστικότητα. Να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες σε όλες τις ασχολίες σας. Μπορείτε να πετύχετε όλους τους στόχους σας αν καταβάλετε φιλότιμες προσπάθειες. Μειώστε λίγο τα έξοδά σας και θα πάνε θαυμάσια τα οικονομικά σας. Το ερωτικό πάθος σας μπορεί να απομακρύνει τις εντάσεις από τα αισθηματικά σας. Ορυκτό: ρουμπίνι αστέρι.
Ταύρος 20/4 – 20/5: Πολλές φορές η συμπεριφορά που έχετε σάς κάνει να δίνετε την εντύπωση ότι είστε νευρικό άτομο. Δείχνετε ότι παρασύρεστε εύκολα από την ορμητικότητά σας ενώ δεν είναι έτσι. Κατά βάθος όμως έχετε ρομαντική και ευαίσθητη προσωπικότητα. Μόνον με την ευγένειά σας θα κερδίσετε την εκτίμηση των συνανθρώπων σας. Επιδιώξτε την ανανέωση του εαυτού σας με την συμμετοχή σας σε καινούργιες δραστηριότητες. Οι νέες εμπνεύσεις σας θα έχουν επιτυχία αφού θα καταλήξουν σε συγκροτημένες πρωτοποριακές ιδέες. Θα διατηρήσετε την ισορροπία εσόδων – εξόδων στην καθημερινότητά σας και θα πάνε καλά τα οικονομικά σας. Καλοτυχία θα έχετε στα ερωτικά σας. Ορυκτό: ζαφείρι πράσινο.
Δίδυμοι 21/5 – 20/6: Υπάρχουν κάποιες παλιές επιλογές σας που δεν σας εκφράζουν πια. Ωριμάσατε από τα λάθη σας. Οι πολύτιμες εμπειρίες που είχατε στην ζωή σας γέμισαν τον νου σας με σοφία, όμως κουραστήκατε και χρειάζεστε λίγη ανάπαυση. Κάντε υπομονή και κερδίστε χρόνο πριν να αποφασίσετε για τα θέματα που σας απασχολούν. Οι συνεχείς αναβολές θα σας κάνουν να πάρετε σωστές αποφάσεις. Η απαισιοδοξία σας δεν θα αυξήσει τα έσοδά σας. Περιορίστε όσο μπορείτε τα έξοδά σας και θα φτιάξουν τα οικονομικά σας. Κάντε υποχωρήσεις και ας αδικήστε από την συμπεριφορά της/του συντρόφου σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και θα πάνε τέλεια τα αισθηματικά σας. Ορυκτό: βαρισίτης γκρι – λευκός.
Καρκίνος 21/6/-22/7: Η συγκινησιακή κατάσταση που βρίσκεται η ψυχολογία σας σε συνδυασμό με τον αξιοθαύμαστο ρομαντισμό σας θα σας κάνουν να διαχειριστείτε την εξυπνάδα σας στα θέματα που σας απασχολούν και θα σας φέρουν σημαντικές ευκαιρίες. Βασιστείτε στα προτερήματα του χαρακτήρα σας για να τα πάτε καλά σε όλες τις δραστηριότητές σας. Να ακούτε με προσοχή αυτά που σας λένε τα κοντινά σας άτομα γιατί έτσι θα βοηθηθείτε. Προσωρινά σκαμπανεβάσματα θα έχετε στα οικονομικά σας για λίγο καιρό. Τα ερωτικά σας θα πάνε καλύτερα αν κάνετε πολλά κομπλιμέντα στο ταίρι σας. Ορυκτό: κουντζίτης ροζ.
Λέων 23/7 – 22/8: Άφθονη θετική ενέργεια θα υπάρχει στον ψυχικό σας κόσμο αυτή την εποχή. Θα έχετε αισιοδοξία σε όλες τις συναναστροφές της κοινωνικής ζωής σας. Ο ενθουσιασμός σας θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σας. Βάλτε υψηλούς στόχους και προσπαθήστε να τους πετύχετε. Στο κοντινό μέλλον θα φτάσετε σε σπουδαίες επιτυχίες. Αστάθεια θα έχουν τα οικονομικά σας λόγω των υπερβολικών εξόδων σας. Τα ερωτικά σας θα πάνε τέλεια αν πείτε τα αστεία σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Με το χιούμορ σας θα διώξετε την αρνητικότητα από την προσωπική ζωή σας. Ορυκτό: όνυχας κίτρινος.
Παρθένος 23/8 – 22/9: Δυστυχώς μέσα σε αυτήν την περίοδο θα κλειστείτε στον εαυτό σας και θα μιλάτε πολύ λίγο με τα άτομα που θα κάνετε παρέα. Καλύτερα να προσπαθήσετε να ανοιχτείτε σε μερικές εξαιρετικές περιπτώσεις όταν θα κρίνετε ότι αυτό θα είναι απαραίτητο. Έτσι θα καταφέρετε να διευθετήσετε τις υποθέσεις σας με επιτυχία χωρίς να δημιουργήσετε προβλήματα με άλλους ανθρώπους. Θα ξεπεράσετε σιγά – σιγά τα εμπόδια που θα συναντήσετε στα οικονομικά σας. Τα αισθηματικά σας δεν θα έχουν την σταθερότητα που θα θέλατε. Αυξήστε τις ερωτικές συναντήσεις σας με τον/την σύντροφό σας και όλα θα στρώσουν. Ορυκτό: πέτρα νεφέλωμα.
Ζυγός 23/9 – 22/10: Ταράζεστε πολύ τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα να χάνετε την αυτοσυγκέντρωσή σας. Επίσης δεν κοιμάστε καλά τα βράδια και έχετε πολλά νεύρα τις μέρες. Έτσι μειώνεται η ετοιμότητα των αισθήσεών σας όπως και τα αντανακλαστικά σας. Σταματήστε να κουράζετε τον εαυτό σας με αρνητικές σκέψεις. Τα έσοδά σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα. Σίγουρα τα οικονομικά σας έχουν δυσκολίες λόγω της ακρίβειας. Διώξετε την ρουτίνα από την προσωπική ζωή σας. Καλέστε το ταίρι σας σε ρομαντικές ανοιξιάτικες νύχτες κάτω από την μαγική λάμψη του φεγγαριού. Ορυκτό: σελενίτης πράσινος.
Σκορπιός: 23/10 – 21/11: Κερδίζετε εύκολα την συμπάθεια και την εκτίμηση των συνανθρώπων σας γιατί εκπέμπετε θετική ενέργεια σε συνδυασμό με ποιοτικό χιούμορ. Προσέξτε όμως γιατί μαγνητίζονται από σας άτομα τοξικά που κρύβουν μέσα τους κακίες. Ευτυχώς καταλαβαίνετε τις παραξενιές του κόσμου που σας πλησιάζει. Είναι λάθος να νομίζετε ότι μπορείτε να αντέχετε την αρνητικότητα χωρίς δυσάρεστες συνέπειες. Κάθε μέρα στην ζωή είναι διαφορετική και όλα μπορούν να συμβούν. Κάντε παρέα μόνον με θετικούς ανθρώπους. Καμία αλλαγή δεν θα έχετε στα οικονομικά σας. Συμμαζέψτε τον εγωισμό σας για να βελτιωθούν τα ερωτικά σας. Ορυκτό: διοπτάσιο πράσινο.
Τοξότης 22/11 – 21/12: Ανταποκρίνεστε με άνεση στο επικοινωνιακό κάλεσμα των δυναμικών ατόμων αλλά μόλις πάτε κοντά τους αναστατώνεστε γιατί έχετε πολύ ευαίσθητο χαρακτήρα. Κάντε νέες γνωριμίες όταν διακρίνετε καλά στοιχεία στην επικοινωνία σας με τους ανθρώπους που πλησιάζετε. Απομακρυνθείτε από τα πονηρά πρόσωπα που σας κουτσομπολεύουν. Η γλωσσοφαγιά καλύτερα να λείπει από την καθημερινότητά σας. Μετριότητα θα επικρατήσει στα οικονομικά σας. Να αποφύγετε τους καβγάδες διότι μπορούν να φέρουν στεναχώριες στα αισθηματικά σας. Ορυκτό: λαμπραντορίτης κίτρινος.
Αιγόκερως 22/12 – 19/1: Αφοσιωθείτε στα πνευματικά σας ενδιαφέροντα. Τα αξιοθαύμαστα ιδανικά σας θα διατηρήσουν την ψυχολογία σας σε πλήρη ισορροπία. Εξακολουθήστε να δίνετε όλη την ενέργειά σας για την αυτοβελτίωσή σας. Οι ηθικές αξίες σας θα φέρουν στην ζωή σας σπουδαία άτομα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Ωστόσο πρέπει να έχετε επιμονή μέχρι να φτάσετε στην επίτευξη των επιθυμιών σας. Κόψτε τις ανήσυχες σκέψεις σας και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην σωστή διαχείριση των εσόδων σας και των εξόδων σας. Έτσι θα προοδεύσουν τα οικονομικά σας. Φερθείτε με διαχυτικότητα στο ταίρι σας για να πάνε καλά τα ερωτικά σας. Ορυκτό: χιαστόλιθος λαδί.
Υδροχόος 20/1 – 18/2: Ξοδεύετε άσκοπα την ψυχική σας ενέργεια επειδή συμμετέχετε σε διάφορες κουραστικές δραστηριότητες μαζί με αρνητικούς ανθρώπους. Κρατηθείτε μακριά από τις καταχρήσεις. Να ελαττώσετε το κάπνισμα, αν καπνίζετε. Να προσέξετε ιδιαίτερα την διατροφή σας. Δεν χρειάζεστε τα βαριά γεύματα και τα πολλά γλυκά. Δεν πρέπει να αναβάλετε την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Σε ανοδική πορεία θα βρεθούν τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας θα χρειαστείτε την υπομονή σας. Η συμπεριφορά της/του συντρόφου σας θα βελτιωθεί σε λίγες μέρες. Ορυκτό: τσαροΐτης.
Ιχθύες 19/2 – 20/3 : Ο ρομαντισμός της ψυχής σας μπορεί να σας δημιουργήσει την ανάγκη για να ανταλλάξετε έντονα συναισθήματα με ένα άτομο του αντίθετου φύλου. Θέλετε την συγκίνηση της αγάπης στην ερωτική σας ζωή αλλά και στις φιλίες σας. Ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιάς σας χωρίς αναστολές. Κάντε αυτό που ποθείτε δίχως να φοβάστε μήπως πληγωθείτε. Θυσιάστε τον εγωισμό σας στον βωμό της ευαισθησίας σας και θα απαλλαγείτε από τα περισσότερα ελαττώματά σας. Αστάθεια θα υπάρξει στα οικονομικά σας αλλά δεν θα βρεθείτε σε καμιά επικίνδυνη κατάσταση. Αφήστε την τρυφερότητά σας να παρασύρει το ταίρι σας στην αγκαλιά σας. Έτσι θα ευτυχήσετε στα ερωτικά σας. Ορυκτό: χαλαζίας με αζοΐτη.

• Ο Θοδωρής Λιαρούτσος είναι Dr Φυσιογνωμικής-Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας-Grand Master Ψυχοθεραπείας-Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας-Αστρολογική Συμβουλευτική – τηλ: 6972 983887-Εισηγήσεις Ζωδιακών Ορυκτών – τηλ: 210-8957751

spot_img
spot_img
spot_img