21.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΘΡΑΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ
spot_img

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

-

Του Θοδωρή Λιαρούτσου*
Στις 8 Απριλίου θα γίνει ολική έκλειψη Ηλίου και παράλληλα Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Κριού. Αυτό το Αστρολογικό γεγονός είναι πολύ ιδιαίτερο γιατί η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την ολική Ηλιακή έκλειψη. Οι περισσότεροι άνθρωποι όλων των Ζωδίων θα επηρεαστούν ψυχολογικά και θα αισθανθούν μια έντονη αδιαθεσία. Πιθανότατα θα είναι λίγο αφηρημένοι και θα νιώσουν κούραση. Στα οικονομικά τους θα έχουν απώλειες εσόδων. Τα ζευγάρια θα βιώσουν ενοχλητικούς καβγάδες. Θα γίνουν πολλοί χωρισμοί στα αισθηματικά και των δύο φύλων όμως θα προκύψουν και πολλές νέες σχέσεις όπως και κάποιοι επιτυχημένοι γάμοι. Τα εμπόδια θα πληθύνουν στην καθημερινότητα του κόσμου αλλά δεν θα είναι εύκολα αντιληπτά. Θα αποτελέσουν καμουφλαρισμένες παγίδες που θα εγκλωβίσουν πολλά άτομα μέσα σε στενάχωρες καταστάσεις. Θα αναβληθούν πολλές αγοραπωλησίες ακινήτων ενώ στην πολιτική θα υπάρξουν πολλές εντάσεις και δεν θα φανούν καθόλου οι θετικές εξελίξεις που θα αναμένονται στα κρίσιμα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών. Η έκλειψη Ηλίου μαζί με την Νέα Σελήνη θα χτυπήσουν περισσότερο όσους/όσες ανήκουν στο Ζώδιο του Κριού αφού θα τους δημιουργήσουν αναταραχές τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στα οικογενειακά τους ζητήματα. Μεγάλα προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι άντρες Κριοί που δεν θα μπορούν να ξεχρεώσουν τα μεγάλα ποσά των δανείων τους. Οι γυναίκες Κριοί που θα αρρωστήσουν βαριά λίγο πριν ή κατά την διάρκεια της Ηλιακής έκλειψης θα ζοριστούν πολύ γιατί θα είναι επεισοδιακή η πορεία της ασθένειάς τους. Την 10η Απριλίου η σύνοδος Άρη – Κρόνου θα περιλαμβάνει ανούσιες παρεξηγήσεις στην ανθρώπινη επικοινωνία κυρίως από νευρικότητα. Με την σύνοδο Ήλιου – Ερμή της 11ης Απριλίου θα γίνουν πολλές νέες αισιόδοξες χρηματικές επενδύσεις που θα προκαλέσουν την οικονομική ανάπτυξη των επιτυχημένων επιχειρήσεων.
Κριός 21/3-19/4: Φροντίστε ώστε να απαλλαγείτε από τον φόβο της αποτυχίας σε όλες τις ασχολίες σας. Καλύτερα να έχετε στην συμπεριφορά σας πάθος για ζωή. Αφήστε την διαίσθησή σας να αποκαλύψει την πολύτιμη κοινωνικότητά σας στα κοντινά σας άτομα και όχι μόνον. Έτσι θα σας συμπαθήσουν όλοι οι άνθρωποι που θα σας πλησιάσουν. Δείξτε επιμονή και πείσμα μπροστά στις δυσκολίες των εξόδων σας. Τα οικονομικά σας θα βρεθούν προσωρινά στην μετριότητα. Έχετε αφήσει τα λάθη σας να επηρεάσουν την προσωπική ζωή σας. Ζητήστε από το ταίρι σας να σας δώσει ευκαιρίες για να αλλάξετε.
Ορυκτό: στιλβίτης κόκκινος
Ταύρος 20/4 – 20/5: Πάρτε το απόφαση ό,τι χρειάζεστε ανανέωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αρνηθείτε τις σταθερές ηθικές αξίες σας. Κάντε ένα καινούργιο πλάνο για ένα αισιόδοξο μέλλον που θα βασίζεται πάνω στα διαχρονικά γούστα σας. Κυνηγήστε την άνοδο των εσόδων σας χωρίς να έχετε αγωνία για το αύριο. Η μοίρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Οι κόποι σας θα πιάσουν τόπο. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά σε λίγες μέρες. Η πολυπόθητη για σας ηρεμία θα εγκατασταθεί στην σχέση σας ή στον γάμο σας (αν βρίσκεστε σε κάποιο γάμο).
Ορυκτό: τοπάζι πράσινο
Δίδυμοι 21/5 – 20/6: Διατηρήστε την αυτοεκτίμησή σας σε υψηλό επίπεδο και θα βγουν από το πεδίο του ασυνείδητου νου σας ανεξάντλητες δυνάμεις. Κρατήστε τις φιλίες καθώς και τις συνεργασίες σας που άντεξαν στον χρόνο με το αστείρευτο χιούμορ σας. Ξέρετε πολύ καλά τον τρόπο για να φτάσετε στην άνοδο των εσόδων σας. Παρ’ όλα αυτά, κάνετε σπατάλες που θα εμποδίσουν την ανάπτυξη των οικονομικών σας. Γοητεύετε το αντίθετο φύλο και προκαλείτε συναισθηματικά σκιρτήματα σε εμφανίσημα άτομα. Όμως να μην φλερτάρετε αν είστε παντρεμένοι/παντρεμένες. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε κάποια σχέση χρησιμοποιήστε το φλερτ για να τονώσετε την ψυχολογία σας.
Ορυκτό: ιδιόκραστο πράσινο
Καρκίνος 21/6/-22/7: Εγκαταλείψτε την απαισιοδοξία σας αλλά και την πεσιμιστική σας διάθεση πριν να είναι πολύ αργά. Δεν χρειάζεστε τις αρνητικές σκέψεις σας που μπορούν να καθυστερήσουν την πορεία σας προς την προσωπική σας ανάπτυξη. Κάντε συντονισμένες προσπάθειες για να πετύχετε την εξισορρόπηση μεταξύ των συναισθημάτων σας και της λογικής σας. Αυτή την περίοδο τα έξοδά σας θα σας πιέσουν λίγο. Προσέξτε όλες τις κινήσεις σας στα οικονομικά σας γιατί οποιαδήποτε επιπολαιότητα θα σας κοστίσει ακριβά. Σα ελκύει το ταίρι σας ερωτικά αλλά ο ρομαντισμός σας ξεπερνάει το πάθος σας. Τα αισθηματικά σας θα φτιάξουν αν εκφραστείτε πιο παρορμητικά.
Ορυκτό: θουλίτης ροζ
Λέων 23/7 – 22/8: Ενδυναμώστε όσο περισσότερο μπορείτε την αυτοπεποίθησή σας και τολμήστε να ρισκάρετε σε όλες τις κρίσιμες υποθέσεις σας. Έχετε εκπληκτικές νοητικές εμπνεύσεις όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να λειτουργήσουν πάντα με επιτυχία. Να μην συναναστρέφεστε με άτομα που έχουν αρνητική ενέργεια. Να μην νομίζετε ότι επειδή είστε μονογαμικό άτομο δεν γίνεται να ψάχνεστε διαρκώς για να βρείτε το κατάλληλο για σας ταίρι. Όμως αν είστε σε κάποιο δεσμό ή σε κάποιο γάμο να αποφύγετε τα ερωτικά φλερτ με τα πρόσωπα που σας αρέσουν. Φοβάστε να μην μειωθούν τα έσοδά σας χωρίς σοβαρό λόγο. Τα οικονομικά σας θα φτιάξουν πολύ σύντομα.
Ορυκτό: βουλφενίτης χρυσαφί
Παρθένος 23/8 – 22/9: Θεωρείτε ότι έχετε πάθει πολλά και ότι σας έχουν αδικήσει οι δικοί σας άνθρωποι και όχι μόνον. Ήρθε ο καιρός για να φερθείτε με ειλικρίνεια χωρίς να ανησυχείτε μήπως σας την φέρουν. Συνεχίστε να κάνετε καλές πράξεις δίχως να ζητάτε ανταλλάγματα. Η αξιοθαύμαστη ανθρωπιά σας θα σας δώσει την πνευματική ώθηση που χρειάζεστε για να φτάσετε στην αυτοβελτίωσή σας. Αυτήν την περίοδο τα χρήματα θα φεύγουν από την τσέπη σας χωρίς να το καταλαβαίνετε. Τα οικονομικά σας θα πάρουν την πάνω βόλτα στο κοντινό μέλλον. Στα ερωτικά σας οι συνθήκες θα απαιτήσουν να κάνετε μερικές υποχωρήσεις για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του/της συντρόφου σας.
Ορυκτό: γρανάτης πράσινος
Ζυγός 23/9 – 22/10: Καταναλώνετε την ψυχική σας δύναμη για να συναναστρέφεστε με αρνητικά άτομα που σας έχουν αδικήσει με την συμπεριφορά τους. Έτσι νιώθετε εξάντληση και δεν έχετε την επιθυμία να ανανεώσετε περισσότερο τις γνωριμίες της κοινωνικής ζωής σας. Χαλαρώστε και δείτε την καθημερινότητά σας με χιούμορ. Υπάρχουν τριγύρω σας πολλοί άνθρωποι που σας συμπαθούν. Ανακαλύψτε τους και φέρτε τους κοντά σας. Μετριότητα θα φανεί στα οικονομικά σας. Να μειώσετε τα έξοδά σας όσο μπορείτε και όλα θα πάνε καλά. Αλλάξτε ρότα στα αισθηματικά σας. Αυξήστε τις ερωτικές συνευρέσεις με το ταίρι σας και θα ευτυχήσετε.
Ορυκτό: κυανίτης πράσινος
Σκορπιός: 23/10 – 21/11: Δυστυχώς θα κλειστείτε στον εαυτό σας πολλές ώρες ενώ ταυτόχρονα θα κάνετε παρέα με αξιόλογους ανθρώπους. Έχετε πληγωθεί από κακοπροαίρετα άτομα στο παρελθόν σας γιατί σας πρόσβαλαν με την απρεπή συμπεριφορά σας. Ξεχάστε τα όλα γιατί την φετινή άνοιξη θα βρεθούν στην καθημερινότητά σας καλοσυνάτες παρέες. Αφοσιωθείτε στην κοινωνική ζωή σας και θα έχετε την βοήθεια των συνανθρώπων σας στα θέματα που σας απασχολούν. Συμμαζέψτε τα έξοδά σας αν θέλετε να βρεθούν σε άνοδο τα οικονομικά σας. Να αποφύγετε πάση θυσία τους καβγάδες με τον/την σύντροφό σας επειδή μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι για τα αισθηματικά σας.
Ορυκτό: μοσχοβίτης ροζ
Τοξότης 22/11 – 21/12: Το άγχος θα κυριαρχήσει στην ψυχολογία σας λόγω των αρνητικών σκέψεων που θα ενοχλήσουν τον νου σας αυτήν την εποχή. Έχετε πάρει πολλές ώριμες αποφάσεις για όλα τα κρίσιμα ζητήματα της ζωής σας όμως το στρες δεν θα σας αφήσει να προχωρήσετε σε δυναμική αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Οι νοητικές ικανότητές σας θα προετοιμάσουν το έδαφος για να τα πάτε καλά σε όλες τις δραστηριότητές σας στο κοντινό μέλλον. Κυνηγήστε την πρόοδο των εσόδων σας και θα τα καταφέρετε. Θα έχετε σπουδαίες ευκαιρίες στα οικονομικά σας. Περιορίστε τον εγωισμό σας για να πάνε θαυμάσια τα ερωτικά σας.
Ορυκτό: χρυσοπάλιο
Αιγόκερως 22/12 – 19/1: Όπως φαίνεται θα ανατρέψετε τα επικοινωνιακά δεδομένα στις φιλίες που θα κάνετε αφού θα έχετε στην συμπεριφορά σας ένα πρωτόγνωρο θράσος. Θα λέτε την αλήθεια χωρίς να προφυλαχτείτε από τους κακοπροαίρετους ανθρώπους. Πρωτοφανής θα είναι η εμπιστοσύνη σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε. Ευτυχώς θα σας συμπαθήσουν και θα σας βοηθήσουν πρόσωπα που θα σας ακούσουν να λέτε τις πρωτοποριακές απόψεις σας. Θα τα πάτε καλά στην διαχείριση των εξόδων σας και θα καταφέρετε να διατηρήσετε σε τροχιά ανόδου τα οικονομικά σας. Η ανάγκη σας για ξεκούραση θα σας κάνει να απομακρυνθείτε λίγο από το ταίρι σας. Χωρίς να το θέλετε να δημιουργήσετε συνθήκες ερωτικού πάθους στην προσωπική ζωή σας.
Ορυκτό: όνυχας πράσινος
Υδροχόος 20/1 – 18/2: Πιστέψτε πιο πολύ στις εκπληκτικές ευκαιρίες που θα σας φέρει το πεπρωμένο σας. Βιάζεστε να νιώσετε την χαρά της επιτυχίας στην αισιόδοξη πορεία της κοινωνικής ζωής σας. Να μην γίνεστε ανυπόμονα άτομα. Χαλαρώστε και όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Επιδιώξτε απλά την επίτευξη των στόχων σας. Άδικα σας απασχολεί η άνοδος των εξόδων σας. Όπως και να έχει τα οικονομικά σας θα πάνε καλά. Συμβιβαστήκατε στην ρουτίνα της καθημερινότητας όπως την βιώνετε μαζί με το ταίρι σας. Να παραπονεθείτε στον/στην σύντροφό σας για να φτιάξουν τα ερωτικά σας.
Ορυκτό: σελενίτης μπλε
Ιχθύες 19/2 – 20/3 : Αφοσιωθήκατε στην αυτοσυγκέντρωσή σας και στην αυτοβελτίωσή σας και δεν θα παρατηρήσετε καθόλου την αρνητικότητα που υπάρχει τριγύρω σας. Δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τα λάθη. Η συνειδητοποίηση των σφαλμάτων σας θα γίνει σε λίγες μέρες. Μέχρι τότε θα συνεχίσετε την πορεία σας με το δικό σας στυλ και θα αδιαφορήσετε για τις απόψεις των κοντινών σας ανθρώπων. Μπορεί αν μην έχετε τα έσοδα των προσδοκιών σας όμως δεν βρίσκεστε και στην απελπισία. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά παρά τις δυσκολίες της ακρίβειας. Τα αισθηματικά σας θα προοδεύσουν αν κάνετε συχνά κομπλιμέντα στον/στην σύντροφό σας.
Ορυκτό: ψευδαργυρίτης πράσινος

• Ο Θοδωρής Λιαρούτσος είναι Dr Φυσιογνωμικής-Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας-Grand Master Ψυχοθεραπείας-Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας- Αστρολογική Συμβουλευτική – τηλ: 6972 983887-Εισηγήσεις Ζωδιακών Ορυκτών – τηλ: 210-8957751

spot_img
spot_img
spot_img