27.8 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΙΑΤΡΙΚΑΚολλαγόνο για τις αρθρώσεις και πώς μπορεί το καλύτερο φυσικό κολλαγόνο να...
spot_img

Κολλαγόνο για τις αρθρώσεις και πώς μπορεί το καλύτερο φυσικό κολλαγόνο να αποτρέψει τον πόνο στις αρθρώσεις!

-

Το κολλαγόνο για τις αρθρώσεις χρησιμοποιείται συχνά για την καταπολέμηση του πόνου στις αρθρώσεις. Ο λόγος για αυτό είναι η υψηλή φυσική περιεκτικότητά του στο σώμα (30%). Μεταξύ άλλων, αυτό παρέχει ελαστικότητα στον συνδετικό ιστό του χόνδρου, των τενόντων, των οστών και των μυών. Ο πόνος στους μύες και τις αρθρώσεις είναι συνήθως αποτέλεσμα μόλυνσης, ασθένειας, τραυματισμού, υπερβολικής φθοράς, υπερβολικής καταπόνησης, επαναλαμβανόμενων κινήσεων ή ηλικίας. Προκαλούν πρήξιμο, έντονο πόνο, μυρμήγκιασμα και αδυναμία που καθιστούν δύσκολες ακόμη και τις πιο απλές δραστηριότητες, όπως το να σηκωθείτε από καθιστή θέση και να ανεβείτε τις σκάλες. Ήπια δυσάρεστη ή εξουθενωτική, οξεία ή χρόνια. Ανεξάρτητα από το τι είναι, ο πόνος επηρεάζει την ποιότητα ζωής. Το συμπλήρωμα κολλαγόνου θα υποστηρίξει αποτελεσματικά και θα προστατεύσει τις αρθρώσεις, θα εξαλείψει τον πόνο και θα βελτιώσει την ευελιξία και την κινητικότητά τους.

Πόνος στους μύες και τις αρθρώσεις – Πώς βοηθά το κολλαγόνο στη θεραπεία?

Το φυσικό κολλαγόνο για τις αρθρώσεις διεγείρει την ανάπτυξη του χόνδρου μέσω της δράσης του. Αυτός είναι ο εύκαμπτος ιστός που καλύπτει τα άκρα των οστών στις αρθρώσεις. Το καθήκον του είναι να εξασφαλίσει ομαλή κάμψη και κίνηση των αρθρώσεων. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να παραμείνει ευέλικτος και υποστηριζόμενος, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να απορροφήσει με επιτυχία τους κραδασμούς. Ως αποτέλεσμα των επαναλαμβανόμενων κινήσεων και της γήρανσης, ο χόνδρος φθείρεται με την πάροδο των ετών. Τα χαμηλά επίπεδα κολλαγόνου προκαλούν χαλαρούς χόνδρους, τεντωμένους τένοντες, κατεστραμμένους συνδέσμους και φθορά στα οστά, προκαλώντας αφάνταστο πόνο. Τα τελευταία αλλάζουν σημαντικά την καθημερινή ζωή, γι ‘αυτό συνιστάται η προληπτική λήψη κολλαγόνου. Το συμπλήρωμα διατροφής θα αποτρέψει την έλλειψη μιας σημαντικής πρωτεΐνης εγκαίρως, θα αποτρέψει τον πόνο και θα ανακουφίσει όσους ήδη υπάρχουν. Μέσω της δράσης του, θα τονώσει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, θα βελτιώσει τη μυϊκή μάζα και θα διατηρήσει γερά οστά.

Αγοράστε  σήμερα το Collagen Powder Blend με έκπτωση 50%, ΔΩΡΕΑΝ αποστολή στον χώρο σας και ΔΩΡΟ την DERMA 10 . 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Ανακουφίστε τον πόνο στις αρθρώσεις και τους μυς με το φυσικό κολλαγόνο για ενεργές αρθρώσεις 

Το καλύτερο κολλαγόνο για ενεργές αρθρώσεις , συμβάλλει στο σχηματισμό συνδετικού ιστού και στη διατήρηση υγιών οστών. Ο ανώτερος συνδυασμός δραστικών συστατικών για την επίλυση προβλημάτων στις αρθρώσεις εξαλείφει με επιτυχία τις συνέπειες του υπερβολικού σωματικού βάρους, ενός ανθυγιεινού τρόπου ζωής και της υπερβολικής συνεδρίασης. Με τη δράση του:

 

 • Έχει ευεργετική επίδραση στις αρθρώσεις και τους τένοντες
 • Λειτουργεί προληπτικά για την προστασία των αρθρώσεων
 • Ανακουφίζει από τη φλεγμονή και τον σχετικό πόνο στις αρθρώσεις και τους μυς
 • Αυξάνει την ευκαμψία των συνδέσμων και των τενόντων
 • Έχει θετική επίδραση στα εντερικά τοιχώματα και εξαλείφει το έντερο από διαρροές
 • Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος

 

Η έλλειψη κολλαγόνου ή η λιγότερη παραγωγή κολλαγόνου δεν είναι άμεσα αισθητή. Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, αντικατοπτρίζεται στα εξής:

 • Πρωινό πόνο στις αρθρώσεις των χεριών
 • Προβλήματα με ρευματισμούς
 • Μυϊκούς σπασμούς
 • Πρωινούς πόνους στα γόνατα και τις αρθρώσεις
 • Μυρμήγκιασμα
 • Δυσκαμψία άρθρωσης
 • Κράμπες
 • Οίδημα αρθρώσεων

 

Αγοράστε το σήμερα με έκπτωση 50%, ΔΩΡΕΑΝ αποστολή στον χώρο σας και ΔΩΡΟ την DERMA 10 . 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Collagen Powder Blend ανακουφίζει από τον πόνο στα οστά και τις αρθρώσεις

 

Το Collagen Powder Blend εξαλείφει επίσης τον πόνο στις αρθρώσεις και τους μυς. Το συμπλήρωμα διατροφής περιλαμβάνει υδρολυμένο κολλαγόνο βοοειδών τύπου 1 και 2, ψάρι τύπου 1, κοτόπουλο τύπου 2 και μεμβράνη κελύφους αυγών. Τα συστατικά περιλαμβάνουν επίσης κουρκουμίνη, βιταμίνη C, ρητίνη shilajit και πυρίτιο. Ο συνδυασμός διαφορετικών τύπων κολλαγόνου μαζί με δραστικά συστατικά επιτρέπει στο προϊόν να

δρα σε διαφορετικούς ιστούς στους οποίους βρίσκεται κολλαγόνο. O Δρ. Ο Majić σχεδίασε μια ειδική φόρμουλα όπου χώρισε μεγάλες πρωτεΐνες σε μικρότερα σωματίδια, αμινοξέα, με τη βοήθεια της υδρόλυσης. Το υδρολυμένο κολλαγόνο απορροφάται πιο εύκολα και με 90% απορρόφηση, το σώμα αντικαθιστά το έλλειμμα κολλαγόνου πιο γρήγορα. Το φυσικό κολλαγόνο για τις αρθρώσεις εξαλείφει με επιτυχία τον μυϊκό πόνο, το πρήξιμο, την αδυναμία των αρθρώσεων και βελτιώνει τη ζωτικότητα του σώματος.

Αγοράστε το σήμερα με έκπτωση 50%, ΔΩΡΕΑΝ αποστολή στον χώρο σας και ΔΩΡΟ την DERMA 10 .   

spot_img
spot_img
spot_img