16.9 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΡΘΡΑΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ
spot_img

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

-

Δυσαρμονική θα είναι η όψη της Αφροδίτης και του Ήλιου με τον Κρόνο την Κυριακή 9 Ιουνίου. Οι Ευρωεκλογές αυτής της ημέρας δεν θα φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τα μεγάλα κόμματα.
Την 10η ημέρα του Ιουνίου ο Άρης θα μπει στον Ταύρο. Θα υπάρξουν πολλές εντάσεις στα ερωτευμένα ζευγάρια. Επίσης θα γίνουν παρεξηγήσεις στα επαγγελματικά πολλών ατόμων: Το γεγονός ότι ο Πλούτωνας θα είναι σε αρνητική όψη με τον Άρη θα προκαλέσει εκνευρισμό κυρίως στους νέους ανθρώπους.
Η δυσοίωνη όψη Ερμή-Κρόνου (12/6) θα αγχώσει πολλούς ηλικιωμένους άντρες καθώς και γυναίκες μεγάλης ηλικίας. Στα οικονομικά θα δημιουργηθούν δυσκολίες λόγω της ακρίβειας. Στις 13 Ιουνίου η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο. Θα συμβούν πολλά απρόοπτα, όπως ατυχήματα και άγριοι τσακωμοί. Συνιστάται ψυχραιμία για την συγκεκριμένη ημερομηνία. Όταν η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό (15/6) θα γίνουν πολλές νέες γνωριμίες που θα καταλήξουν σε ερωτικές σχέσεις. Καλά θα πάνε οι φιλικές συναναστροφές αλλά και οι δημόσιες σχέσεις κάθε είδους.
Κριός: Το στρες σας έχει κάνει να μην έχετε μεγάλη διάθεση για να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας. Κάντε παρέα με αισιόδοξους ανθρώπους. Δεν σας ταιριάζουν οι κατσούφηδες άνθρωποι που σας περιτριγυρίζουν. Οι γκρίνιες θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Να κυνηγήσετε με πείσμα τους στόχους σας στα οικονομικά σας και θα τα καταφέρετε. Ζητήστε αυτό που ποθείτε από το ταίρι σας και θα φτιάξουν τα ερωτικά σας. Ορυκτό: ερυθρίτης. Γούρικη για σας είναι η Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 14:00 και στις 21:00. Τυχερός αριθμός σας είναι το 14.
Ταύρος: Καλύτερα να μην κρίνετε τους άλλους ανθρώπους όταν δεν σας ενοχλούν. Βρίσκεστε σε διαφορετική θέση και δεν μπορείτε να ξέρετε πώς νιώθουν. Διορθώστε τα λάθη σας και προσπαθήστε να φτάσετε στην αυτοβελτίωσή σας. Η κρίση της ακρίβειας δεν θα εμποδίσει την αύξηση των εισπράξεών σας στα οικονομικά σας. Στα ερωτικά σας θα σας ικανοποιήσει το ταίρι σας αν περιορίσετε τον εγωισμό σας. Ορυκτό: πράσινος κινέζικος χαλαζίας. Ιδανική μέρα για την βελτίωση της ψυχολογίας σας αλλά και για ευοίωνα κέρδη στα οικονομικά σας είναι η Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 12:00 και στις 17:30. Τυχερός αριθμός σας είναι το 9.
Δίδυμοι: Ξεχάστε τα εμπόδια της καθημερινότητας που σας έφτασαν στην ψυχολογική κούραση που έχετε. Μπορεί να απογοητεύεστε και να λέτε ότι οι δυνάμεις σας εξαντλήθηκαν όμως αυτό δεν ισχύει. Σας πιάνει το παράπονο γιατί δεν έχετε δει ακόμα τα αποτελέσματα που επιθυμείτε στα οικονομικά σας. Σε λίγο καιρό θα σας έρθουν μεγαλύτερες εισπράξεις. Επικοινωνιακά εμπόδια θα φανούν στα ερωτικά σας. Ορυκτό: ακτινόλιθος λευκός. Ρέντα θα έχετε σε όλες τις ασχολίες σας την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 10:00 και στις 23:00. Τυχερός αριθμός σας είναι το 65.
Καρκίνος: Καταναλώνετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να βοηθάτε τους δικούς σας ανθρώπους χωρίς να προστατεύετε τον εαυτό σας από την ψυχολογική κόπωση. Να ασχοληθείτε με την υγεία σας πριν να είναι αργά. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και από ψυχαγωγία. Τα έσοδα σας δεν θα αυξηθούν, αλλά να μην ανησυχείτε. Τα οικονομικά σας θα ανακάμψουν σύντομα. Οι καβγάδες είναι πολύ επικίνδυνοι για τα αισθηματικά σας. Ορυκτό: φεγγαρόπετρα μπλε. Ευοίωνη για τα οικονομικά σας, για την υγεία σας και για τα αισθηματικά σας είναι η Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 13:30 και στις 17:30. Τυχερός αριθμός σας είναι το 37.
Λέων: Αυτό το διάστημα θα είναι το πιο ιδανικό για να ασχοληθείτε με την αυτοβελτίωσή σας. Ακολουθήστε το ένστικτο σας για να βρείτε τον τρόπο που θα σας κάνει να διορθώσετε τα λάθη σας. Καλοτυχία θα έχουν τα οικονομικά σας. Θα έχετε αρκετά χρήματα παρά τα έξοδά σας. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν εντάσεις που θα φύγουν αν προκαλέσετε ερωτικά το ταίρι σας. Ορυκτό: βηρυλλονίτης κίτρινος. Θετική για όλους τους τομείς της ζωής σας είναι η Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 15:00 και στις 20:00. Τυχερός αριθμός σας είναι το 48.
Παρθένος: Διώξτε τις στεναχώριες σας με το χαμόγελο σας. Η απαισιοδοξία δεν έχει καμία θέση στην ζωή σας. Μην δίνετε μεγάλη σημασία στα λόγια που ακούτε από τους κοντινούς σας ανθρώπους. Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν εννοούν όσα λένε. Μέτρια θα είναι τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας να μην υποχωρείτε όταν σας ενοχλεί ο εγωισμός του/της συντρόφου σας. Να διεκδικείτε ό,τι θέλετε με διπλωματία. Ορυκτό: ζαφείρι μαύρο. Ευνοϊκή για τα οικονομικά σας και για τα αισθηματικά σας είναι η Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 9:30 καις τις 22:30. Τυχερός αριθμός σας είναι το 53.
Ζυγός: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και συνεχίστε να έχετε ευγενικούς τρόπους και ας καταλαβαίνετε ότι τα κοντινά σας άτομα σας αδικούν με την συμπεριφορά τους. Μετά από λίγες μέρες όλα θα πάνε καλύτερα. Αισιόδοξη αλλά μικρή άνοδο θα έχουν τα οικονομικά σας. Αφήστε την ρομαντική σας διάθεση να εισχωρήσει στον γάμο σας ή στην σχέση σας. Έτσι θα απομακρύνετε την πλήξη από τα ερωτικά σας. Ορυκτό: πυροφυλλίτης. Σημαντική για τα οικονομικά σας και για τα ερωτικά σας είναι η Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 9:00 και στις 21:00. Τυχερός αριθμός σας είναι το 88.
Σκορπιός: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να καταλάβετε τι σας ενοχλεί. Θα βιώσετε έναν εκνευρισμό μεγάλης διάρκειας επειδή χρειάζεστε περισσότερες στιγμές ψυχαγωγίας στην κοινωνική ζωή σας. Κάντε αποταμίευση όσο μπορείτε και μειώστε τα έξοδά σας. Τα οικονομικά σας θα έχουν σκαμπανεβάσματα. Φανερώστε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες στον/στην σύντροφο σας και τα ερωτικά σας θα ανανεωθούν. Ορυκτό: τηκτίτης πράσινος. Αξιόλογη για τα ερωτικά σας και για την υγεία σας θεωρείται η Τρίτη 11 Ιουνίου στις 10:30 και στις 19:00. Τυχερός αριθμός σας είναι το 77.
Τοξότης: Κρυμμένος στο υποσυνείδητο σας είναι ο τρόπος ενδυνάμωσης του ψυχικού σας κόσμου. Μέχρι να αποκτήσετε καλή ψυχολογία θα επηρεάζεστε από την αρνητική ενέργεια των συνανθρώπων σας. Διώξτε μακριά σας όλα τα άτομα που θέλουν να σας παίρνουν την θετική σας ενέργεια. Προσωρινά θα πάνε πολύ καλά τα οικονομικά σας. Η διαίσθησή σας θα προστατέψει τα ερωτικά σας από τον εγωισμό του/της συντρόφου σας. Ορυκτό: ευδιαλίτης πρασινόμαυρος. Καλή για τα αισθηματικά σας και για τα οικονομικά σας θεωρείται η Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 14:00 και στις 20:00. Τυχερός αριθμός σας είναι το 2.
Αιγόκερως: Τον φετινό Ιούνιο θα έχετε ψυχολογική κούραση γι’ αυτό θα πρέπει να ηρεμήσετε για να την αντιμετωπίσετε. Ευτυχώς η κόπωση που θα έχετε θα περάσει γρήγορα. Στην θέση της θα σας έρθει η πιο καλή σας διάθεση. Κρατήστε τα προσωπικά μυστικά σας μακριά από τους ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε. Μετριότητα θα επικρατήσει στα οικονομικά σας. Τα αισθηματικά σας θα σας στεναχωρήσουν γιατί το ταίρι σας θα σας πειράζει με τα εγωιστικά καμώματά του. Ορυκτό: σουνγκίτης. Κερδοφόρα για τα οικονομικά σας και για τα αισθηματικά σας θεωρείται η Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 14:30 και στις 21:30. Τυχερός αριθμός σας είναι το 79.
Υδροχόος: Συγκρατήστε τα νεύρα σας και θα πετύχετε με ευκολία τους στόχους σας. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας καθώς και την αισιοδοξία σας. Μια μεγάλη στεναχώρια μπορεί να σας προκαλέσει ταραχή αν σας βρει σε στιγμές συναισθηματικής φόρτισης. Σκαμπανεβάσματα θα έχουν τα οικονομικά σας. Δείξτε ψυχραιμία και συνεχίστε να αποφεύγετε τα περιττά έξοδα. Πάρτε περισσότερες πρωτοβουλίες στα ερωτικά σας. Κάντε κομπλιμέντα στο ταίρι σας. Ορυκτό: λεμούριος νεφρίτης μπλε-γκρι-πράσινος. Ικανοποιητικό για τα αισθηματικά σας θεωρείται το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 12:30 και στις 18:00. Τυχερός αριθμός σας είναι το 15.
Ιχθύες: Φανερώστε στους κοντινούς σας ανθρώπους την θέληση σας που σας βοηθάει να αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά την αρνητική ενέργεια που σας περιβάλλει. Έτσι θα απομακρυνθούν από κοντά σας τα άτομα που δεν σας συμπαθούν. Ακολουθήστε το ένστικτο σας και θα φτάσετε στις επιτυχίες που επιθυμείτε. Μικρή κρίση θα περάσουν τα οικονομικά σας λόγω των εξόδων σας. Αγκαλιάστε με τρυφερότητα το ταίρι σας και θα νιώσετε την αγάπη που ποθείτε. Ορυκτό: τανζανίτης. Προστατευτική για την υγεία σας και για τα ερωτικά σας θεωρείται η Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 13:00 και στις 22:00. Τυχερός αριθμός σας είναι το 60.

spot_img
spot_img