16.8 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΡΘΡΑΟι καλύτερες ταινίες του Σαββατοκύριακου
spot_img

Οι καλύτερες ταινίες του Σαββατοκύριακου

-

1.
Σάββατο 19/10
15:30 ΟΡΕΝ
Ο Σοφέρ Της Κυρίας Ντέιζι
Στην Ατλάντα του 1948, όταν η Ντέιζι, μια ηλικιωμένη χήρα, καταστρέφει άθελά της τον κήπο μιας γειτόνισσας με το αυτοκίνητό της, ο γιος της αποφασίζει να της προσλάβει έναν οδηγό παρά τις έντονες αντιρρήσεις της. Όταν τελικά προσλαμβάνει γι’ αυτήν τον Χόουκ, έναν αφροαμερικανό σοφέρ, η άρνηση της Ντέιζι να συνεργαστεί μαζί του κάνει την κατάσταση δύσκολη για όλους. Ο Χόουκ όμως δεν πτοείται και αποφασίζει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της με κάθε τρόπο… Πρωταγωνιστούν: Μόργκαν Φρίμαν, Τζέσικα Τάντι, Νταν Ακρόιντ, Πάτι ΛουΠον, Έσθερ Ρολ.
2.
Σάββατο 19/10
22:00 ΟΡΕΝ
Μυστικός Πράκτορας OSS 117: Ο Κατάσκοπος Που Γύρισε Από Το… Ρίο!

Με τη φήμη του… καλύτερου Γάλλου πράκτορα όλων των εποχών, ο πολυμήχανος -αλλά και τέρμα γκαφατζής- μυστικός πράκτορας OSS 117 επιστρατεύει όλη τη γοητεία του και καταφτάνει στην εξωτική Βραζιλία της δεκαετίας του 60. Εκεί καλείται να εντοπίσει τα ίχνη ενός πρώην αξιωματικού των Ναζί, που έχει διαφύγει και κρύβεται στην περιοχή. Τα πράγματα όμως μπερδεύονται, καθώς τα ίδια ίχνη αναζητά και μία πράκτορας της Μοσάντ, που δείχνει έτοιμη να κάνει τα πάντα για να τον βρει πρώτη…
Πρωταγωνιστούν: Ζαν Ντυζαρντέν, Λουίζ Μονό, Ρούντιγκερ Βόγκλερ, Αλέξ Λουτζ, Ριμ Κερισί.
3.
Κυριακή 20/10
15:30 ΟΡΕΝ
Τα Παιδιά Της Χορωδίας
Ο Πιερ, ένας επιτυχημένος μαέστρος ορχήστρας, αναγκάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, όταν μαθαίνει ότι η μητέρα του έφυγε από τη ζωή. Όταν εντοπίσει ένα παλιό ημερολόγιο, κατακλύζεται από τις παιδικές του αναμνήσεις από το οικοτροφείο για «δύσκολα αγόρια» στο οποίο βρέθηκε στα χρόνια του πολέμου. Ήταν τότε που ένας δάσκαλος της μουσικής, ο Κλεμέν Ματιέ, θα εμφανιστεί στη δύσκολη και άγρια ζωή των παιδιών και με την επιμονή του απέναντι στον αυστηρό διευθυντή, αποφασίζει να τα μυήσει στον κόσμο της μουσικής, αλλάζοντας για πάντα τη ζωή τους…
Πρωταγωνιστούν: Ζεράρ Ζινιό, Φρανσουά Μπερλεάν, Καντ Μερά, Ζαν-Μπατίστ Μονιέ.
4.
Κυριακή 20/10
16:15 STAR
Μία Κυρία στα Μπουζούκια
Τα τρία αδέλφια της Αννούλας, ο Κώστας, ο Θανάσης και ο Ηλίας, την προσέχουν σαν κόρη οφθαλμού. Εργάζονται στα ναυπηγεία και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ενώ τον μόνο άντρα που εμπιστεύονται για να προσέχει την αδελφή τους, όταν εκείνοι λείπουν, είναι ο στενός τους φίλος, Γιώργος, ο οποίος είναι κρυφά ερωτευμένος με την Αννούλα.
Ο Γιωργάκης, ωστόσο, σαν καλός φίλος, δεν μπορεί να προδώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν τα αδέλφια της.
Η υπόθεση περιπλέκεται όταν στη ζωή του Γιώργου μπαίνει μια ευκατάστατη κυρία, η Έλενα, ενώ η υπηρέτρια της, η Μαρία, για να κερδίσει τον Κώστα, τον αδελφό της Αννούλας, ντύνεται με τα ρούχα της Έλενας και παριστάνει την κυρία της…
Παίζουν: Ζωή Λάσκαρη, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Μαίρη Χρονοπούλου, Φαίδων Γεωργίτσης, Χρόνης Εξαρχάκος, Γιάννης Βογιατζής.
5.
Κυριακή 20/10
22:00 ΟΡΕΝ
Αόρατος επισκέπτης
Ο Αντριάν Ντόρια, νέος επιχειρηματίας στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ξυπνά κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ δίπλα του βρίσκεται το νεκρό σώμα της ερωμένης του, Λάουρα. Χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το πως βρέθηκε εκεί, αλλά και να βρει άλλοθι για το έγκλημα, ο Ντόρια προσλαμβάνει την Βιρτζίνια Γκότμαν, διακεκριμένη δικηγόρο, για να τον υποστηρίξει. Μέσα σε μία νύχτα, οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν για να ξεκαθαρίσουν τι έχει συμβεί, ξεκινώντας έναν ξέφρενο αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, αλλά και σε όλους τους νόμους της λογικής.
Με περισσότερα από 500.000 εισιτήρια, η ταινία αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες ισπανικές ταινίες του φετινού ισπανικού box office. Σκηνοθεσία : Όριολ Πάουλο. Πρωταγωνιστούν : Μάριο Κάσας, Μπάρμπαρα Λένι, Άνα Βάγενερ.

spot_img
spot_img